Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

@Yiğitt Doğru yoldaymış sizi başından atmış sezon sonuna kadar devam etsin arkasındayım

İşte o yumurta için olan yarışma ama ordada yenildi genelde fakat var onda extra birşeyler yani performans iyi olacak oyunlarda belli
Orada Turabi ve Hilmiyle oynadı yenilmesi normaldir
Ama parkuru baya hızlı bitiriyordu genelde önlerinde geldi diye gördüm ben

Reyiz yine şampiyon olacak
Boşuna izlemeyin

@MasacRE- yine nerde itici tip var desteklemeye başlamış
Hilmi, Adem ve Anıl'ı beğendim. Tatlı çocuklar.

İzliyor musun bu sezon?

Geçen yıl ayrı bölüm konuları açılıyordu bu yıl pek önemsemiyorsunuz sanırım
@Yiğitt @Forumdash
La bölüm açılacak dedim ya.
Bölümden kastım bu Survivor bölümü şu an arşiv kısmında, Ozan çıkaracak. İlk 4-5 bölüm buradan konuşalım dedim, sonra bölüm yorumları açılacak dedim ya kaç kere. 😱 İlk sayfada da var hatta, bölüm yorumlarını isteyen açabiliyor diye... Utkuyu banlayacağım!! @eskici

Son düzenleme:
İlk bölümüne baktım
Devam ederim belki

Reyiz yine şampiyon olacak
Boşuna izlemeyin

@MasacRE- yine nerde itici tip var desteklemeye başlamış
Anıl'ı şampiyon yapacağız
Gs'li çocuk bak sen de destekle bırak şu Turabi'yi artık

He yani Survivor'un bölümü var ama arşivde duruyor. O arşivden çıkartılacak. Öyle desene, sen öyle demedin ki bölüm açılacak deyince survivor 2018 diye ayrı bir bölüm açılacak sandım

Ha yok, anlatamadım ya da sen anlamadın.

Maşallah Anıl bebek gibi.

Damla'dan sonra ikinci ortak noktamız Anıl o zaman
Tabi bebek gibi olması beni ilgilendirmiyor orası ayrı
Ben All Star'ı tutamıyorum ya, Gönüllüler çok gariban. Ben hep garibanlardan yana olmuştum, yine öyle olayım diyorum.
Damla keşke Gönüllüler'e geçse...

Ben All Star'ı tutamıyorum ya, Gönüllüler çok gariban. Ben hep garibanlardan yana olmuştum, yine öyle olayım diyorum.
Damla keşke Gönüllüler'e geçse...
Ben karışık takılırım bir süre bireysel bakarım, ünlülerde sevdiğim isimlerde var ama nefret ettiklerim de var
Gönüllüleri daha tanımadık bir onları tanımam lazım önce karar vermek için

Ben karışık takılırım bir süre bireysel bakarım, ünlülerde sevdiğim isimlerde var ama nefret ettiklerim de var
Gönüllüleri daha tanımadık bir onları tanımam lazım önce karar vermek için
Hilmi, Adem ve Anıl'dan yeni takım kursalar PARLAKLAR diye.
Melih de fena değil gibi, tam inceleyemedim de...

E-devlet soy öğrenme hizmetinden sonra Meksikalı olduğunu fark eden Turabi'nin taktığı maske, güreş platformlarında geniş yankı uyandırdı!

İşte karşınızda ''Turabito''

@XanTier @mesmeso61 Turabito'nun geleceği sizce nasıl olur, seyirci benimser mi?