2.lik onun için en büyük başarıdır tabi
Ramazan'a üzüldüm ya keşke Anıl gitseydiSampiyonluk yine geliyor
işte şimdi ortalık karışacak
Ramazan elenebilir bu durumda
Kızlar elenmez. Zaten sayısı az.
Aday belli olsun belirlerim birini
Tamam. Ramazan'a güle güle diyoruz
Göreceğiz bakalım
Görüldüğü gibi daha oylama yapılmadan Ramazan gider dedim @MasacRE-Yağmur garanti elenmez.
Anıl'da madem böyle hedef tahtası kalır ki zaten performası iyi.
Elenen Ramazan olur. Daha kimse aday olmadan Ramazan elenir dedim @MasacRE-
Bakalım yine tutturacakmıyım
Bir de oyun sonundaki sevinci çok güzel yaTurabi meydanı boş bulunca affetmedi haliyle. Hakan yine onu ezerdi bu oyunda
Aha aha
Sen de Anıl'ı seviyorsun, şimdi içinden sövüyorsundur Acun'a tişörtlerini çıkarmalarına izin vermiyor diyeAha ahaah tek derdiniz güzel kız
Cumali elenince bende sevinecem. İşte ozaman gönüllüler daha fazla kazanır
Turabi'nin kadınlar karşısında yaptığı iğrenç hateketleri unutmadık. Şimdi gelmiş kibar erkek pozlari veriyor kadınları sözde koruyarakBir de oyun sonundaki sevinci çok güzel yaTurabi'nin o artistliklerine en güzel cevabı verdi tek hamlede
Beni çok yanlış biliyorsun dostum. Ben cıvıldak durumları sevmemSen de Anıl'ı seviyorsun, şimdi içinden sövüyorsundur Acun'a tişörtlerini çıkarmalarına izin vermiyor diye
Ramazan'a üzüldüm Yağmur'a sevindim keşke Anıl gitseydi gitmesi gereken oydu
Sansüre hayırBeni çok yanlış biliyorsun dostum. Ben cıvıldak durumları sevmemBöyle iyi.
Aferim Acun'a
Anıl gitmez, umutlanma boşunaRamazan'a üzüldüm Yağmur'a sevindim keşke Anıl gitseydi gitmesi gereken oydu
Artık şort altı tayt giyer oldularSansüre hayır
Umutlanmıyorum çok önemli değil gidip gitmemesi ama bugün gitmeliydi gitse kimse üzülmezdi Ramazan'a üzüldüm ağladı çocuk Yağmur gitse zaten çok üzülürdümAnıl gitmez, umutlanma boşunaHala şampiyonluk adaylarından biri kendisi.
Nerede o eski survivorlar beeArtık şort altı tayt giyer oldularbacaklarıda çok göremiyorsunuzoh olsun
Ne demek kimse üzülmezdiUmutlanmıyorum çok önemli değil gidip gitmemesi ama bugün gitmeliydi gitse kimse üzülmezdi Ramazan'a üzüldüm ağladı çocuk Yağmur gitse zaten çok üzülürdüm
Hahahhaha zamanla oda olabilirNerede o eski survivorlar beeBu gidişle haşemayla yarıştıracak Acun, bu nasıl Survivor
Ramazan herkesi ağlattı bugün Anıl'a kimse üzülmezdi iyi yarışabilir ama karaktersizliğini gösterdiNe demek kimse üzülmezdiAdam şampiyonluk adayı diyorum sana, kim bilir nasıl sms almıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?