2.lik onun için en büyük başarıdır tabi![]()
Ramazan'a üzüldüm ya keşke Anıl gitseydiSampiyonluk yine geliyor![]()
işte şimdi ortalık karışacak![]()
Ramazan elenebilir bu durumda![]()
Kızlar elenmez. Zaten sayısı az.
Aday belli olsun belirlerim birini![]()
Tamam. Ramazan'a güle güle diyoruz![]()
Göreceğiz bakalım![]()
Görüldüğü gibi daha oylama yapılmadan Ramazan gider dedim @MasacRE-Yağmur garanti elenmez.
Anıl'da madem böyle hedef tahtası kalır ki zaten performası iyi.
Elenen Ramazan olur. Daha kimse aday olmadan Ramazan elenir dedim @MasacRE-
Bakalım yine tutturacakmıyım![]()
Bir de oyun sonundaki sevinci çok güzel yaTurabi meydanı boş bulunca affetmedi haliyle. Hakan yine onu ezerdi bu oyunda![]()
Aha aha
Sen de Anıl'ı seviyorsun, şimdi içinden sövüyorsundur Acun'a tişörtlerini çıkarmalarına izin vermiyor diyeAha ahaah tek derdiniz güzel kız
Cumali elenince bende sevinecem. İşte ozaman gönüllüler daha fazla kazanır![]()
Turabi'nin kadınlar karşısında yaptığı iğrenç hateketleri unutmadık. Şimdi gelmiş kibar erkek pozlari veriyor kadınları sözde koruyarakBir de oyun sonundaki sevinci çok güzel yaTurabi'nin o artistliklerine en güzel cevabı verdi tek hamlede
![]()
Beni çok yanlış biliyorsun dostum. Ben cıvıldak durumları sevmemSen de Anıl'ı seviyorsun, şimdi içinden sövüyorsundur Acun'a tişörtlerini çıkarmalarına izin vermiyor diye![]()
Ramazan'a üzüldüm Yağmur'a sevindim keşke Anıl gitseydi gitmesi gereken oydu
Sansüre hayırBeni çok yanlış biliyorsun dostum. Ben cıvıldak durumları sevmemBöyle iyi.
Aferim Acun'a![]()
Anıl gitmez, umutlanma boşunaRamazan'a üzüldüm Yağmur'a sevindim keşke Anıl gitseydi gitmesi gereken oydu![]()
Artık şort altı tayt giyer oldularSansüre hayır![]()
Umutlanmıyorum çok önemli değil gidip gitmemesi ama bugün gitmeliydi gitse kimse üzülmezdi Ramazan'a üzüldüm ağladı çocuk Yağmur gitse zaten çok üzülürdümAnıl gitmez, umutlanma boşunaHala şampiyonluk adaylarından biri kendisi.
Nerede o eski survivorlar beeArtık şort altı tayt giyer oldular![]()
bacaklarıda çok göremiyorsunuz
oh olsun
![]()
Ne demek kimse üzülmezdiUmutlanmıyorum çok önemli değil gidip gitmemesi ama bugün gitmeliydi gitse kimse üzülmezdi Ramazan'a üzüldüm ağladı çocuk Yağmur gitse zaten çok üzülürdüm![]()
Hahahhaha zamanla oda olabilirNerede o eski survivorlar beeBu gidişle haşemayla yarıştıracak Acun, bu nasıl Survivor
![]()
Ramazan herkesi ağlattı bugün Anıl'a kimse üzülmezdi iyi yarışabilir ama karaktersizliğini gösterdiNe demek kimse üzülmezdiAdam şampiyonluk adayı diyorum sana, kim bilir nasıl sms almıştır
![]()