Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yağmur garanti elenmez.
Anıl'da madem böyle hedef tahtası kalır ki zaten performası iyi.
Elenen Ramazan olur. Daha kimse aday olmadan Ramazan elenir dedim @MasacRE-
Bakalım yine tutturacakmıyım
Netten dokunulmazlık oyunu ile konseyi izledim geldim
Oyunda Hakan'ın sakatlanması çok kötü olmuş. Hakan bu oyunda çok iyiydi, muhtemelen bütün oyunlarını da kazanırdı. Mustafa ile Anıl hayal kırıklığıydı. Özellikle Mustafa'dan çok iyi performans bekliyordum o cüssesine yakışmadı o performans. Cumali desen üflesen düşüyor. Erkekler kaybettirmiş yani kısacası, kızlar daha dengeliydi hatta gönüllüler daha çok kazanmış olabilir.

Eleme adaylarına gelirsek öncelikle Anıl gitmez o kesin
Yağmur da gitmesin, Damla'dan sonra en güzel kız bir süre daha kalmalı yarışmada
@eskici Ramazan'a bye bye diyeceğiz

Bende konseye baktım bugün ve he siz ancak güzel diye kalsın diyorsunuz
ama kızın Anıl hakkındaki sözlerinden ve tavırlarından dolayı sevmediklerim listesine kaymakta biraz

Kızlarda denge bozulmasın diye Ramazan elenir ama sakat birini aday göstermekte abes olmuş biraz. Yağmur'un elenmesini istiyorum ben

Anıl'a bütün takım yüklenmiş gördüğüm kadarıyla
Aslında çok da haksız değiller Anıl'ın benim de beğenmediğim huyları var. Şimdi iki tane güçlü yarışmacı da gelince gözden düştü biraz

Az biraz panoramaya gözüm çarptı bugün. Sadece 2 dakika baktım ve Hakan Ural ve herkes Hakan'a yüklendi. Neymiş efendim herkes Anıl yazınca Hakan yapmamalıydı falanda filan. Kapattım direk

Benim gibi ada hayatını izlemeden fikir sahibi oluyorlar galiba

Bu sene ada hayatı yok ki zaten
Acun olimpiyatlara çevirdi yarışmayı iyice. Anıl'ın göze batan huyları da genelde yarış esnasında oluyor. Fazla agresif ve bencil davranışları var. Onları söylediler zaten konseyde de.

Evet ya habire oyun
Telefonum yoruluyor canlı izleyecem diye
Gecede 1 oyun bakıyorum tek. Yada ertesi gün eğer gönüllüler almışsa izliyorum. Yoksa es geçiyorum

Evet ya habire oyun
Telefonum yoruluyor canlı izleyecem diye
Gecede 1 oyun bakıyorum tek. Yada ertesi gün eğer gönüllüler almışsa izliyorum. Yoksa es geçiyorum
Ada oyununu falan boşver işte izleyeceksen dokunulmazlık ve ödül oyunlarını izle en güzeli o

Dokunulmazlık kaçmaz.
Ödül oyunuda parkurlu hoşuma gidense izliyorum
Mesaj sayın da baya yaklaşmış bana, bir de arka arkaya mesaj yazma olayı da açılınca üst üste mesajlarla daha hızlı ilerlemişsin

Mesaj sayın da baya yaklaşmış bana, bir de arka arkaya mesaj yazma olayı da açılınca üst üste mesajlarla daha hızlı ilerlemişsin
Sorma ya geçen hafta çok açıldım. @eskici ile 1000 mesaja yakın yazmışım. Benden 9 mesaj fazla yazmış

Bu hafta okadar olmaz diye düşünüyorum. Yarın işde son gün ve bir süre tatilim. Gezmelerle değerlendirecem ama yine kesin çenem iyi olur burda

Bugün Survivor'u izleyecek misin sen, ben Çukur izleyeceğim

Acun resmen gönüllülere torpil geçti. Sema neden çekildi.s.s

2-0 Gönüllüler öne geçti. Oyun baya güzel.