Nagihan ve sakin olmak? o iş biraz zorBelliydi böyle olacağı Agresifliğini ayarlayabilse bi
Nagihan ve sakin olmak? o iş biraz zorBelliydi böyle olacağı Agresifliğini ayarlayabilse bi
Netten dokunulmazlık oyunu ile konseyi izledim geldim Oyunda Hakan'ın sakatlanması çok kötü olmuş. Hakan bu oyunda çok iyiydi, muhtemelen bütün oyunlarını da kazanırdı. Mustafa ile Anıl hayal kırıklığıydı. Özellikle Mustafa'dan çok iyi performans bekliyordum o cüssesine yakışmadı o performans. Cumali desen üflesen düşüyor. Erkekler kaybettirmiş yani kısacası, kızlar daha dengeliydi hatta gönüllüler daha çok kazanmış olabilir.Yağmur garanti elenmez.
Anıl'da madem böyle hedef tahtası kalır ki zaten performası iyi.
Elenen Ramazan olur. Daha kimse aday olmadan Ramazan elenir dedim @MasacRE-
Bakalım yine tutturacakmıyım
Bende konseye baktım bugün ve he siz ancak güzel diye kalsın diyorsunuz ama kızın Anıl hakkındaki sözlerinden ve tavırlarından dolayı sevmediklerim listesine kaymakta birazNetten dokunulmazlık oyunu ile konseyi izledim geldim Oyunda Hakan'ın sakatlanması çok kötü olmuş. Hakan bu oyunda çok iyiydi, muhtemelen bütün oyunlarını da kazanırdı. Mustafa ile Anıl hayal kırıklığıydı. Özellikle Mustafa'dan çok iyi performans bekliyordum o cüssesine yakışmadı o performans. Cumali desen üflesen düşüyor. Erkekler kaybettirmiş yani kısacası, kızlar daha dengeliydi hatta gönüllüler daha çok kazanmış olabilir.
Eleme adaylarına gelirsek öncelikle Anıl gitmez o kesin Yağmur da gitmesin, Damla'dan sonra en güzel kız bir süre daha kalmalı yarışmada @eskici Ramazan'a bye bye diyeceğiz
Anıl'a bütün takım yüklenmiş gördüğüm kadarıyla Aslında çok da haksız değiller Anıl'ın benim de beğenmediğim huyları var. Şimdi iki tane güçlü yarışmacı da gelince gözden düştü birazBende konseye baktım bugün ve he siz ancak güzel diye kalsın diyorsunuz ama kızın Anıl hakkındaki sözlerinden ve tavırlarından dolayı sevmediklerim listesine kaymakta biraz
Kızlarda denge bozulmasın diye Ramazan elenir ama sakat birini aday göstermekte abes olmuş biraz. Yağmur'un elenmesini istiyorum ben
Az biraz panoramaya gözüm çarptı bugün. Sadece 2 dakika baktım ve Hakan Ural ve herkes Hakan'a yüklendi. Neymiş efendim herkes Anıl yazınca Hakan yapmamalıydı falanda filan. Kapattım direkAnıl'a bütün takım yüklenmiş gördüğüm kadarıyla Aslında çok da haksız değiller Anıl'ın benim de beğenmediğim huyları var. Şimdi iki tane güçlü yarışmacı da gelince gözden düştü biraz
Bu sene ada hayatı yok ki zaten Acun olimpiyatlara çevirdi yarışmayı iyice. Anıl'ın göze batan huyları da genelde yarış esnasında oluyor. Fazla agresif ve bencil davranışları var. Onları söylediler zaten konseyde de.Az biraz panoramaya gözüm çarptı bugün. Sadece 2 dakika baktım ve Hakan Ural ve herkes Hakan'a yüklendi. Neymiş efendim herkes Anıl yazınca Hakan yapmamalıydı falanda filan. Kapattım direk
Benim gibi ada hayatını izlemeden fikir sahibi oluyorlar galiba
Evet ya habire oyun Telefonum yoruluyor canlı izleyecem diye Gecede 1 oyun bakıyorum tek. Yada ertesi gün eğer gönüllüler almışsa izliyorum. Yoksa es geçiyorumBu sene ada hayatı yok ki zaten Acun olimpiyatlara çevirdi yarışmayı iyice. Anıl'ın göze batan huyları da genelde yarış esnasında oluyor. Fazla agresif ve bencil davranışları var. Onları söylediler zaten konseyde de.
Ada oyununu falan boşver işte izleyeceksen dokunulmazlık ve ödül oyunlarını izle en güzeli oEvet ya habire oyun Telefonum yoruluyor canlı izleyecem diye Gecede 1 oyun bakıyorum tek. Yada ertesi gün eğer gönüllüler almışsa izliyorum. Yoksa es geçiyorum
Ada oyununu falan boşver işte izleyeceksen dokunulmazlık ve ödül oyunlarını izle en güzeli o
Mesaj sayın da baya yaklaşmış bana, bir de arka arkaya mesaj yazma olayı da açılınca üst üste mesajlarla daha hızlı ilerlemişsinDokunulmazlık kaçmaz.
Ödül oyunuda parkurlu hoşuma gidense izliyorum
Sorma ya geçen hafta çok açıldım. @eskici ile 1000 mesaja yakın yazmışım. Benden 9 mesaj fazla yazmışMesaj sayın da baya yaklaşmış bana, bir de arka arkaya mesaj yazma olayı da açılınca üst üste mesajlarla daha hızlı ilerlemişsin
Bugün Survivor'u izleyecek misin sen, ben Çukur izleyeceğimSorma ya geçen hafta çok açıldım. @eskici ile 1000 mesaja yakın yazmışım. Benden 9 mesaj fazla yazmış
Bu hafta okadar olmaz diye düşünüyorum. Yarın işde son gün ve bir süre tatilim. Gezmelerle değerlendirecem ama yine kesin çenem iyi olur burda
Ben 8. Güne bakıyorum. Başlamış bile 😱 kaçırdım başını.Bugün Survivor'u izleyecek misin sen, ben Çukur izleyeceğim
Ödül neymiş aşkım, ben yeni açtım da 1-0 Gönüllüler önde.Acun resmen gönüllülere torpil geçti. Sema neden çekildi.s.s