Yağmur çok şirin kızdı, elenirse üzüleceğim.
Panaroma'dan haberler gelmişti adanın. Kızlardan konseyde neden özür dilediler sence?
İki tarafta özür diledi.
Görmeden karalamak hiç doğru değil.
Yağmur çok şirin kızdı, elenirse üzüleceğim.
Panaroma'dan haberler gelmişti adanın. Kızlardan konseyde neden özür dilediler sence?
Adem bir şey yapmadı demiyorum ki, sadece kızları küfürden, hakaretten koruyacak adam Turabi değil orada. Önce kendisini düzeltsin. İşi gücü artistlik.İki tarafta özür diledi.
Görmeden karalamak hiç doğru değil.
Göreceğiz bakalımTamam. Ramazan'a güle güle diyoruz
Yağmur garanti elenmez.Göreceğiz bakalım
@eskici benim gibi düşünen biri daha3 yarismaci da performans olarak iyi isimler, Yagmur ve Anilin gitmesini istemem Ramazani da severdim ama bu potada en az ona uzulurum herhalde
Adem bir şey yapmadı demiyorum ki, sadece kızları küfürden, hakaretten koruyacak adam Turabi değil orada. Önce kendisini düzeltsin. İşi gücü artistlik.
Aralarında performans olarak en kötü o elenmesini istemem çünkü seviyorum ama elenir diye düşünüyorumDediğine sen bile inanmadın
için rahat olsun elenmezAralarında performans olarak en kötü o elenmesini istemem çünkü seviyorum ama elenir diye düşünüyorum
Her zaman ki gibi?Bir haksızlığa ses çıkarabilen yürekli o var ki o düzeltiyor?
Düzgün üslup ile düzgün karakter hep karıştırılıyor. Her agzi düzgün olan düzgün insan olmuyor. Yanılıyorsunuz her zaman ki gibi.
Her zaman ki gibi?
Ne üslubu düzgün, ne de karakteri bana göre. Yürekli değil de artist diyebiliriz.O adam da atlet, Merveyi de daha önceden tanıyordu, kendi fikrini söyledi. Hiç de Turabi gibi argo bir kelime kullanmadı.
Göreceğiz bakalımiçin rahat olsun elenmez
Ramazan satmışsa şutlanmalıGöreceğiz bakalımRamazan Anıl'ı satmış Anıl öyle diyor fragmanda
Konuyu oraya buraya çeviriyorsun.Daha önce yanilanlar gibi yada az önce ki gibi.
Alaycı küçümseme dolu bi üslup doğru üslup yani. Yanlış üslup sadece argo kelimeden mi ibaret?
Belliydi böyle olacağı@dreamy Sema Nagihan'ı yendi ama suya düşen olmadıNagihan yere düstüğü için ceza ala ala verdi sayı
İsimler çıktı, konuştular falan sonra kapattım kanka ben. Ramazan gider herhalde, 3. elemeye çıkışı. Yağmur dün baya havaya girdi oy almıştır.Sonuna kadar izle kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?