işte şimdi ortalık karışacakCumali kazandı dokunulmazlığı
Ramazan elenebilir bu durumda
işte şimdi ortalık karışacakCumali kazandı dokunulmazlığı
Baya değişik oldu bakalım değişik adaylar çıkabilirOha geçen sefer adı çıkan isimler hep korundu. Cumali ve Birsen köşeyi döndü.
Anıl, Yağmur ve Nevin aday olur.
Ramazan neden elensin kiişte şimdi ortalık karışacak
Ramazan elenebilir bu durumda
Tam görmedim ama illa ki bir şeyler yapmıştır
Sanki bu aralar geriye çekti kendini ve performans olarak bilmiyorum, o geride olabilir.Ramazan neden elensin ki
Ada konseyi başladı, biraz izler yatarım. Good night.Baya değişik oldu bakalım değişik adaylar çıkabilir
Birisi Turabi'ye Adem'le tartıştığında ne küfürler ettiğini hatırlatsın. Sanki eski sezonlardan bilmiyoruz kızların önünde ne pislikler yaptığını. 'Kız kardeşlerimiz' deyip duruyor şimdi.
En güçlü değil çünküİlk kısma cevap vermemişsin. Hakkını yine vermedin adamın.
Öyle ama şu an elenmez benceSanki bu aralar geriye çekti kendini ve performans olarak bilmiyorum, o geride olabilir.
En güçlü değil çünkü
Sonuna kadar izle kankaAda konseyi başladı, biraz izler yatarım. Good night.
Anıl kötüydüEn çok oyun alan ama. Mustafa ve Anıl'ı yendi. Karşı tarafın en iyileri bunlar değil mi? Kıskançsın neyse ki yine şampiyon olacağız.
Kızlar elenmez. Zaten sayısı az.Öyle ama şu an elenmez bence
Anıl aday olacak ama diğerleri kim olur bilmiyorumKızlar elenmez. Zaten sayısı az.
Aday belli olsun belirlerim birini
Okadar laftan sonra olmasa şaşarımAnıl aday olacak ama diğerleri kim olur bilmiyorum
Tamam. Ramazan'a güle güle diyoruzAnıl Ramazan ve Yağmur aday oldu
Panaroma'dan haberler gelmişti adanın. Kızlardan konseyde neden özür dilediler sence?Sen hatırlıyor musun ademle tartışmasını ve ettiği küfürleri. Yada kimin ne kadar laf söylediğini? Sana özel bi tv var sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?