Maskeli Fedai
Favori Üye
Bana mı dedin Kerem'e mi onu anlamamıştım geçebilirsin tabi ben bu hafta çok yazmadım zatenYani olurmu olur Bilmiyorum. Çok vakit harcadım bu hafya forumda
@kerem önce 7. likten kurtulmaya baksın nerde beni geçmek haftaya geçsin ama bu hafta seni bile geçebilme ihtimalim var yada ensende olurumBana mı dedin Kerem'e mi onu anlamamıştım geçebilirsin tabi ben bu hafta çok yazmadım zaten
Genelde 700 800 yazdığım için az dedim ama 600 olmuştur bu hafta da@kerem önce 7. likten kurtulmaya baksın nerde beni geçmek haftaya geçsin ama bu hafta seni bile geçebilme ihtimalim var yada ensende olurum
Sen mi az yazdın? görecez bakalım. 500 küsür çoktur bence. 500 altı olursan he az yazdın derim
Ben geçenlerde 4. olmuştum canısı.@kerem önce 7. likten kurtulmaya baksın nerde beni geçmek haftaya geçsin ama bu hafta seni bile geçebilme ihtimalim var yada ensende olurum
Sen mi az yazdın? görecez bakalım. 500 küsür çoktur bence. 500 altı olursan he az yazdın derim
Ben 600 yazmışımdır kesinGenelde 700 800 yazdığım için az dedim ama 600 olmuştur bu hafta da
He geçenlerde. Bende geçen sene 1200 yazdım canısıBen geçenlerde 4. olmuştum canısı.
Bu hafta da aşağı yukarı 350 yazmışımdır herhalde.
O zaman kafa kafaya gideriz geçebilirsinBen 600 yazmışımdır kesin
Ben birazdan kaybolurum sen fark açarsınO zaman kafa kafaya gideriz geçebilirsin
Bakalım bu gece burada olursam açarım yoksa zorBen birazdan kaybolurum sen fark açarsın
2 saatin var survivor olmazsa mesaj sayımız dip yaparBakalım bu gece burada olursam açarım yoksa zor
Survivor'un etkisi büyük tabi2 saatin var survivor olmazsa mesaj sayımız dip yapar
geçen 3 günde 100 mesaj yazmıştım burayaSurvivor'un etkisi büyük tabi
Bazen 1 günde yazıyorum bengeçen 3 günde 100 mesaj yazmıştım buraya
Sen 3. olursun büyük ihtimal. Bende 5. olurum inş.He geçenlerde. Bende geçen sene 1200 yazdım canısı
Bundan sonra bukadar takılmam buraya. havalar aydınlanıyor ve ısınıyor. Dışarının keyfini çıkaracam ama nerden baksan yine en az 300 olur kesinSen 3. olursun büyük ihtimal. Bende 5. olurum inş.