Kızlardan favorim Damla ve Sema zaten, Sema dominant bir kadın.
Bendse Sema ablamın egosuna bayılıyorum. O özgüvenin yarısını istiyorum.
Kızlardan favorim Damla ve Sema zaten, Sema dominant bir kadın.
Profilin çok çirkin olmuş ama, Sema'nın daha güzel fotolarından koysana.Bendse Sema ablamın egosuna bayılıyorum. O özgüvenin yarısını istiyorum.
Berna için izleyeceğim sanırım, zaten o gün dizim de yokAll Star baya karışmış, Turabi-Adem kapışması başlıyor diyebiliriz. Berna takıma geliyor.Sahra ve Nagihan kavgası var.
@eskici @MasacRE- @sokak sanati @Billy Kane @HachiKo @Dosi @dreamy @S.G.A.T. @Harunnn60 @kerem
Profilin çok çirkin olmuş ama, Sema'nın daha güzel fotolarından koysana.
@eskici eğer yayınlanmazsa izlemem demişti programı. Bakalım sözünde duracakmıEe bu Adem-Turabi olayını göremeyeceğiz herhalde hep lafta kaldı fragmanda da ona dair bir şey yok
Sahra, bi üst dudak almış Nagihan'dan
Bunlar azıtmış iyice
Göreceğiz bakalım@eskici eğer yayınlanmazsa izlemem demişti programı. Bakalım sözünde duracakmı
Doğru söylüyordur, Turabi abartmayı seviyor. Ademim fazla kavga meraklısı değil.
Aynen öyle söyledi zaten Turabi olayı çok uzattı dedi Adem çok sabırlı dediDoğru söylüyordur, Turabi abartmayı seviyor. Ademim fazla kavga meraklısı değil.
Berna gelsin, onu bekliyorum.Aynen öyle söyledi zaten Turabi olayı çok uzattı dedi Adem çok sabırlı dedi
Konseyde Acun söyledi çünkü onlara sen görmedin sanırımBerna gelsin, onu bekliyorum.
Aaa bak Sahra söyledi Berna geliyor diye, haberleri varmış dediğim gibi.@Billy Kane
Haaa yok görmedim izlemedim konseyi.Konseyde Acun söyledi çünkü onlara sen görmedin sanırım
Orasını bilemiyorumHaaa yok görmedim izlemedim konseyi.
Ama Yiğit, Elif gibi isimlerin gelmesine şaşırmadılar. Biliyorlardı, zaten Yiğit ve Anıl arkadaş baya yakın. Birlikte çalıştılar.
Bölüm başı kaç oyun oluyor?
Ben de beğendim gelişini iyi yarışırsa desteklerimBerna baya samimi geldi, baya güzelleşmiş.@kerem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?