Hilmi'yi sevmiyorum, vermem kızı onaHilmicem de Damlaya bakıp duruyo, baya yakışıyorlar. Sevgilisi olsunlar.DamHil :love: @MasacRE-
Ben daha bir kaç gün oldu başlayalı aslında.Bu sene herkes sessiz sessiz izliyor survivor'u zaten
Damla'nın sevgilisi yok mu zatenHilmicem de Damlaya bakıp duruyo, baya yakışıyorlar. Sevgilisi olsunlar.DamHil :love: @MasacRE-
Teşekkür ederim o zaman seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız bekliyoruzBen daha bir kaç gün oldu başlayalı aslında.
Yarın olacam sizlerle. @eskici de olursa yorum show yaparızo olmayınca yazamıyorum nedense(eskici geçenki sıva böyle birşeydi)
İlki daha fiyakalıydı ama kaçırdınTeşekkür ederim o zaman seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız bekliyoruz
Olsun bunu gördük ya o yeterİlki daha fiyakalıydı ama kaçırdın
Ikinciyide kaçırmıştın
Şuan ziyaretçiler var baya el salla
artık tapatalkmi ne onun gibi yeni mesaj oluyor hemen
Yok izlememiştim şimdi bu linkten izledimBaktım şimdi
Sema Funda ve Hakan'la Turabi de Batuhan'la kapışıyor oyun da güzele benziyor sonunda olaylı bir Survivor izlemeye başladık Acun yine kurtardıYok izlememiştim şimdi bu linkten izledimEn uzun havuz parkuruymuş demek, güzel heyecanlı bir bölüm olur o zaman bekliyoruz
Profilim nasıl oldu
İyi ki ecünnü koyma diye uyarmıştım iyi dinlemiş
Yok izlememiştim şimdi bu linkten izledimEn uzun havuz parkuruymuş demek, güzel heyecanlı bir bölüm olur o zaman bekliyoruz
Sema'dan beklenen hareketler.Sema Funda ve Hakan'la Turabi de Batuhan'la kapışıyor oyun da güzele benziyor sonunda olaylı bir Survivor izlemeye başladık Acun yine kurtardı
Damla'nın sevgilisi yok mu zaten
Damla benle yaşıt, hilmi 2 yaş küçük bizden. Olmaz bu iş.Yok izlememiştim şimdi bu linkten izledimEn uzun havuz parkuruymuş demek, güzel heyecanlı bir bölüm olur o zaman bekliyoruz
Gül gibi kızı o Adem bozuntusuna hayatta vermem o daha da beter Hilmicem'denDamla benle yaşıt, hilmi 2 yaş küçük bizden. Olmaz bu iş.Artık Adem ve Damla aşkı izleriz hayırlısıyla.
Beceriksiz, sözde beni alıntıladın ama Çiko'yu alıntılamışsın.Gül gibi kızı o Adem bozuntusuna hayatta vermem o daha da beter Hilmicem'den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?