Hakan süperdi ama biraz rezil oldu gibiTurabi Hakan'ı yendi 9-8 oldu
Profilim nasıl olduSahra çenesiyle dağıttı resmen Nagihan'ı. Baya etkileniyor böyle şeylerden Nagihan.
Gömdüler deyip geçme kim gömdü?Nagihan'ı yine gömdüler ve ünlüler kazandı
Arabası takıldı yoksa yine atışlar üst üste oldu.Sahra çenesiyle dağıttı resmen Nagihan'ı. Baya etkileniyor böyle şeylerden Nagihan.
İşte konuşup dağıttı dikkatini panik yaptı bu sefer bana öyle geldi, zaten çok heyecanlı girmişti parkura belliydi bir hata yapacağıArabası takıldı yoksa yine atışlar üst üste oldu.
Şu İpek komple zarar ya :S Hersene 1 berbat oyuncu adayını İpek aldı
Neyse gönüllüler kaybetse de Damla @eskici yi her gün çatlatmaya devam ediyor ya o yeter bana
Damla'nın şanslı günüydü bugün her ne kadar son oyunu kazanmasına sevinsem de şansa kazanı yineGömdüler deyip geçme kim gömdü?
2'de 2 yaptı ful. Ne şansıDamla'nın şanslı günüydü bugün her ne kadar son oyunu kazanmasına sevinsem de şansa kazanı yine
Ne şansmış bee bir bitmedi gitti şansıDamla'nın şanslı günüydü bugün her ne kadar son oyunu kazanmasına sevinsem de şansa kazanı yine
2'de 2 yaptı ful. Ne şansı
Damla kadar şanslı ve gerizekalı bir insan görmedimNe şansmış bee bir bitmedi gitti şansı
Haddini aşmadan konuş...Damla kadar şanslı ve gerizekalı bir insan görmedim
Neyini seviyorsunuz şu dengesizin anlamıyorum kiHaddini aşmadan konuş...
Damlaya seçtirdiler cağnım canım yaa
Hilmicem de Damlaya bakıp duruyo, baya yakışıyorlar. Sevgilisi olsunlar.Neyini seviyorsunuz şu dengesizin anlamıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?