Erkeklerin bomba olması yetmez ki. Funda ve Birsen açıldı son oyunlarda farkındaysan.O günler geride kaldı artık, yeni transferlerimiz bomba![]()
![]()
Erkeklerin bomba olması yetmez ki. Funda ve Birsen açıldı son oyunlarda farkındaysan.O günler geride kaldı artık, yeni transferlerimiz bomba![]()
![]()
Gönüllülerden bir cacık olmazO günler geride kaldı artık, yeni transferlerimiz bomba![]()
![]()
Ya işin gücün gıcıklık be, bir rahat dur yaGönüllülerden bir cacık olmaz![]()
![]()
Nagihan da geldi. Hakan da dönüyor. Her türlü faktör oluştu dengeye gelmesi içinErkeklerin bomba olması yetmez ki. Funda ve Birsen açıldı son oyunlarda farkındaysan.![]()
Napıyım sıkıldım sataşacak yer arıyorumYa işin gücün gıcıklık be, bir rahat dur ya![]()
All Star takımına yardım olarak Kanal D gelmeli, uçarlar vallahi.Nagihan da geldi. Hakan da dönüyor. Her türlü faktör oluştu dengeye gelmesi için![]()
Kanal D'nin kendine hayrı yok, All Star'a nasıl faydası olsunAll Star takımına yardım olarak Kanal D gelmeli, uçarlar vallahi.![]()
Sesli güldüm.Kanal D'nin kendine hayrı yok, All Star'a nasıl faydası olsun![]()
Nagihan'ın arkadaşıymış galiba onun dışında bir şey bilmiyorumYa bu İpek kimin torpillisi @eskici sen bilirsin![]()