Eskiden haftada 4-5 oyun olurdu 2013 yılında hatırlar mısın? Şimdi günlük 3 oyun izliyoruz mübarek.Funda kazandı ödülü
Acun her sene değişik oyunlar çıkartıyor o zamanlar daha iyiydi tabiEskiden haftada 4-5 oyun olurdu 2013 yılında hatırlar mısın? Şimdi günlük 3 oyun izliyoruz mübarek.
O zamanlar az ve özdü, deli gibi izlerdik.
O değil de bu Adem kimi yazdı konseyde? Bi Nihat bi Murat diyor anlamadım olayı.Acun her sene değişik oyunlar çıkartıyor o zamanlar daha iyiydi tabi
Murat'ı yazdıO değil de bu Adem kimi yazdı konseyde? Bi Nihat bi Murat diyor anlamadım olayı.
Nihat'a seni yazdım dedi? Hatta Nihat yazma demiş ama yazdı diye şaşırmış falan o neyin tribini yapıyor?Murat'ı yazdı
Nihat boş konuşuyor işte Nihat'ı yazacakmış ama Nihat yazma dedi diye yazmamışNihat'a seni yazdım dedi? Hatta Nihat yazma demiş ama yazdı diye şaşırmış falan o neyin tribini yapıyor?
Şuradan atacam kendimi, Nihat Doğan "Hayvan Çiftliği" kitabını anlatıyor.Nihat boş konuşuyor işte Nihat'ı yazacakmış ama Nihat yazma dedi diye yazmamış
Nihat'a seni yazdım dedi? Hatta Nihat yazma demiş ama yazdı diye şaşırmış falan o neyin tribini yapıyor?
Şimdi açtım Survivor'u, ne konuşuyor bu Nihat?Nihat boş konuşuyor işte Nihat'ı yazacakmış ama Nihat yazma dedi diye yazmamış
Hayvan Çiftliği kitabını anlatıyor, atacam kendimi.Şimdi açtım Survivor'u, ne konuşuyor bu Nihat?
Şuradan atacam kendimi, Nihat Doğan "Hayvan Çiftliği" kitabını anlatıyor.@Tolstoyevski
Saçmalamaya başladı yineŞimdi açtım Survivor'u, ne konuşuyor bu Nihat?
Hayvan Çiftliği kitabını anlatıyor, atacam kendimi.
İpek de Nagihan'dan mı torpilliymiş 😱Saçmalamaya başladı yine
Öyle demek kiİpek de Nagihan'dan mı torpilliymiş 😱
Dur şimdi bizim eleme var, onun stresindeyim. Nihat gitse de rahatlasakİpek de Nagihan'dan mı torpilliymiş 😱
Nagihan konuşmayı bilmiyor zaten, ağzını bantlasan şampiyon olur Nagihan ama konuştukça batıyor geneldeÖyle demek kiNagihan'ın bir dediği diğerini tutmuyor ne saçmalıyor bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?