Eskiden haftada 4-5 oyun olurdu 2013 yılında hatırlar mısın? Şimdi günlük 3 oyun izliyoruz mübarek.Funda kazandı ödülü![]()
Acun her sene değişik oyunlar çıkartıyor o zamanlar daha iyiydi tabiEskiden haftada 4-5 oyun olurdu 2013 yılında hatırlar mısın? Şimdi günlük 3 oyun izliyoruz mübarek.
O zamanlar az ve özdü, deli gibi izlerdik.![]()
O değil de bu Adem kimi yazdı konseyde? Bi Nihat bi Murat diyor anlamadım olayı.Acun her sene değişik oyunlar çıkartıyor o zamanlar daha iyiydi tabi![]()
Murat'ı yazdıO değil de bu Adem kimi yazdı konseyde? Bi Nihat bi Murat diyor anlamadım olayı.![]()
Nihat'a seni yazdım dedi? Hatta Nihat yazma demiş ama yazdı diye şaşırmış falan o neyin tribini yapıyor?Murat'ı yazdı![]()
Nihat boş konuşuyor işte Nihat'ı yazacakmış ama Nihat yazma dedi diye yazmamışNihat'a seni yazdım dedi? Hatta Nihat yazma demiş ama yazdı diye şaşırmış falan o neyin tribini yapıyor?![]()
Şuradan atacam kendimi, Nihat Doğan "Hayvan Çiftliği" kitabını anlatıyor.Nihat boş konuşuyor işte Nihat'ı yazacakmış ama Nihat yazma dedi diye yazmamış![]()
Nihat'a seni yazdım dedi? Hatta Nihat yazma demiş ama yazdı diye şaşırmış falan o neyin tribini yapıyor?![]()
Şimdi açtım Survivor'u, ne konuşuyor bu Nihat?Nihat boş konuşuyor işte Nihat'ı yazacakmış ama Nihat yazma dedi diye yazmamış![]()
Hayvan Çiftliği kitabını anlatıyor, atacam kendimi.Şimdi açtım Survivor'u, ne konuşuyor bu Nihat?![]()
Şuradan atacam kendimi, Nihat Doğan "Hayvan Çiftliği" kitabını anlatıyor.@Tolstoyevski
Saçmalamaya başladı yineŞimdi açtım Survivor'u, ne konuşuyor bu Nihat?![]()
Hayvan Çiftliği kitabını anlatıyor, atacam kendimi.![]()
İpek de Nagihan'dan mı torpilliymiş 😱Saçmalamaya başladı yine![]()
Öyle demek kiİpek de Nagihan'dan mı torpilliymiş 😱![]()
Dur şimdi bizim eleme var, onun stresindeyim. Nihat gitse de rahatlasakİpek de Nagihan'dan mı torpilliymiş 😱![]()
Nagihan konuşmayı bilmiyor zaten, ağzını bantlasan şampiyon olur Nagihan ama konuştukça batıyor geneldeÖyle demek kiNagihan'ın bir dediği diğerini tutmuyor ne saçmalıyor bu ya
![]()