Damla Turabi gibi birinin nişanesi mi olacak? Yok almayalımNe buluyorsun o herifte
Hadi inşallah.
Harbiden niye yazdı hala anlamadım
Damla Turabi gibi birinin nişanesi mi olacak? Yok almayalımNe buluyorsun o herifte
Hadi inşallah.
Ben görmedim açıklama falan, kendisine rakip gördü ateşe attı kızı işte.Harbiden niye yazdı hala anlamadımAçıklama konuşma falan oldu mu?
Ben görmedim açıklama falan, kendisine rakip gördü ateşe attı kızı işte.
Nagi ve Sema olayından baya ekmek yiyecek Acun. Onlara özel fragman bile hazırlamış maşallah.Ben bi kaos daha bekliyorum Acun'dan. Nagihan'dan sonra Turabi'de diğer başrol olacak bence. Bi şok bekliyorum.
Nagi ve Sema olayından baya ekmek yiyecek Acun. Onlara özel fragman bile hazırlamış maşallah.
Funda rahatsız olmuş bile, Nagi her oyunu yapacağını sanıyor dedi.Aynen. Oyun sonunu merak ettim. Nagihan yenerse iyice eline alır olayı
Funda rahatsız olmuş bile, Nagi her oyunu yapacağını sanıyor dedi.
Elif ve Yiğit mi geliyormuş? 😱Yiğit dikmen ile Turabi aynı takımda hatirladığım kadarıyla bunlar anlaşamıyorlardı kendi sezonlarında.Survivor Elif ve Yiğit'in gelmesiyle tam olarak başlayacak bence.
Pazartesi akşamları böyle oluyor senle ilgisi yoj
Ahaha ben size demedim gönüllülere dedimHasta falan galiba, başka açıklaması olamaz.
Nasıl bir sinerji bekliyorsun, biz hep böyleyiz burada. Devam yoruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?