Damla Turabi gibi birinin nişanesi mi olacak? Yok almayalımNe buluyorsun o herifte
Hadi inşallah.![]()
Harbiden niye yazdı hala anlamadım
Damla Turabi gibi birinin nişanesi mi olacak? Yok almayalımNe buluyorsun o herifte
Hadi inşallah.![]()
Ben görmedim açıklama falan, kendisine rakip gördü ateşe attı kızı işte.Harbiden niye yazdı hala anlamadımAçıklama konuşma falan oldu mu?
Ben görmedim açıklama falan, kendisine rakip gördü ateşe attı kızı işte.![]()
Nagi ve Sema olayından baya ekmek yiyecek Acun. Onlara özel fragman bile hazırlamış maşallah.Ben bi kaos daha bekliyorum Acun'dan. Nagihan'dan sonra Turabi'de diğer başrol olacak bence. Bi şok bekliyorum.![]()
Nagi ve Sema olayından baya ekmek yiyecek Acun. Onlara özel fragman bile hazırlamış maşallah.![]()
Funda rahatsız olmuş bile, Nagi her oyunu yapacağını sanıyor dedi.Aynen. Oyun sonunu merak ettim. Nagihan yenerse iyice eline alır olayı![]()
Funda rahatsız olmuş bile, Nagi her oyunu yapacağını sanıyor dedi.![]()
Elif ve Yiğit mi geliyormuş? 😱Yiğit dikmen ile Turabi aynı takımda hatirladığım kadarıyla bunlar anlaşamıyorlardı kendi sezonlarında.Survivor Elif ve Yiğit'in gelmesiyle tam olarak başlayacak bence.
![]()
Pazartesi akşamları böyle oluyor senle ilgisi yoj![]()
Ahaha ben size demedim gönüllülere dedimHasta falan galiba, başka açıklaması olamaz.
Nasıl bir sinerji bekliyorsun, biz hep böyleyiz burada. Devam yoruma.![]()