Sema daha hızlı evet, parkurda Nagihan'dan daha iyi geliyorGüç oyunu olunca olay değişti. Hiç oyun alamayan Cumali bunda oyun aldı, Nagi böyle ful çekemez Sema kesin sayısını alır mesela.
Sema daha hızlı evet, parkurda Nagihan'dan daha iyi geliyorGüç oyunu olunca olay değişti. Hiç oyun alamayan Cumali bunda oyun aldı, Nagi böyle ful çekemez Sema kesin sayısını alır mesela.
Ünlülerde pek adam kalmadıŞimdi de Turabi yapıyor aynı taktiği, hırsız herif biraz özgün ol be
Sen de mi gönüllücüsün
Bu taktiği en iyi Turabi yaptı. Ama ilk yapan Nagiydi, üçkağıt ondan çıktı.Şimdi de Turabi yapıyor aynı taktiği, hırsız herif biraz özgün ol be
Sen de mi gönüllücüsün
Senin Elif gelecek diyorlar all stara yalnız, o zaman ne yapacaksınÜnlülerde pek adam kalmadı
İnşallah ileri geri yapıcam derken elinden kaçırır TurabiBu taktiği en iyi Turabi yaptı. Ama ilk yapan Nagiydi, üçkağıt ondan çıktı.
Yoksa gönüllüleri başkalarıyla paylaşmaktan mı kıskanıyorsunSenin Elif gelecek diyorlar all stara yalnız, o zaman ne yapacaksın
İnşallah ileri geri yapıcam derken elinden kaçırır
Melih aşkım gitti ya, o kırmızı kalın dudaklarını ve siyah bacaklarını daha fazla izleyemeden kaybettik. Yastayım...Senin Elif gelecek diyorlar all stara yalnız, o zaman ne yapacaksın
İnşallah ileri geri yapıcam derken elinden kaçırır Turabi
Böyle komik bir dua görmedim hayatımdaSenin Elif gelecek diyorlar all stara yalnız, o zaman ne yapacaksın
İnşallah ileri geri yapıcam derken elinden kaçırır Turabi
Yok ya sordum sadeceYoksa gönüllüleri başkalarıyla paylaşmaktan mı kıskanıyorsun
Bir işe yaradığı yoktu zaten sürekli puan kaybettiriyorduMelih aşkım gitti ya, o kırmızı kalın dudaklarını ve siyah bacaklarını daha fazla izleyemeden kaybettik. Yastayım...
Başka yerlere çekmedin umarım mesajıBöyle komik bir dua görmedim hayatımda
Ahahahaah aklıma gelmedi değil aslındaYok ya sordum sadeceEn güzelini yapmışsın, takımımıza hoşgeldin
Bir işe yaradığı yoktu zaten sürekli puan kaybettiriyordu
Başka yerlere çekmedin umarım mesajı
Ya nasıl fesat insanlarsınız siz beAhahahaah aklıma gelmedi değil aslında
Sen sanki çok farklısınYa nasıl fesat insanlarsınız siz be
Yazarken hiç öyle bir şey düşünmemiştim bile sen aklıma getirdin pis herifSen sanki çok farklısın
Turabi kaybetti yazık beYazarken hiç öyle bir şey düşünmemiştim bile sen aklıma getirdin pis herif
İleri geri yapmanın zararlarıTurabi kaybetti yazık be
Fazla oynamayacaktı zorladı kendini boş yereİleri geri yapmanın zararları
Damla'nın güzelliği karşısında gözleri kamaştı çünküDamla kazandı Anıl baya kötü attı bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?