Sema daha hızlı evet, parkurda Nagihan'dan daha iyi geliyorGüç oyunu olunca olay değişti. Hiç oyun alamayan Cumali bunda oyun aldı, Nagi böyle ful çekemez Sema kesin sayısını alır mesela.![]()
Sema daha hızlı evet, parkurda Nagihan'dan daha iyi geliyorGüç oyunu olunca olay değişti. Hiç oyun alamayan Cumali bunda oyun aldı, Nagi böyle ful çekemez Sema kesin sayısını alır mesela.![]()
Ünlülerde pek adam kalmadıŞimdi de Turabi yapıyor aynı taktiği, hırsız herif biraz özgün ol be
Sen de mi gönüllücüsün![]()
Bu taktiği en iyi Turabi yaptı. Ama ilk yapan Nagiydi, üçkağıt ondan çıktı.Şimdi de Turabi yapıyor aynı taktiği, hırsız herif biraz özgün ol be
Sen de mi gönüllücüsün![]()
Senin Elif gelecek diyorlar all stara yalnız, o zaman ne yapacaksınÜnlülerde pek adam kalmadı![]()
İnşallah ileri geri yapıcam derken elinden kaçırır TurabiBu taktiği en iyi Turabi yaptı. Ama ilk yapan Nagiydi, üçkağıt ondan çıktı.![]()
Yoksa gönüllüleri başkalarıyla paylaşmaktan mı kıskanıyorsunSenin Elif gelecek diyorlar all stara yalnız, o zaman ne yapacaksın
İnşallah ileri geri yapıcam derken elinden kaçırır![]()
Melih aşkım gitti ya, o kırmızı kalın dudaklarını ve siyah bacaklarını daha fazla izleyemeden kaybettik. Yastayım...Senin Elif gelecek diyorlar all stara yalnız, o zaman ne yapacaksın
İnşallah ileri geri yapıcam derken elinden kaçırır Turabi![]()
Böyle komik bir dua görmedim hayatımdaSenin Elif gelecek diyorlar all stara yalnız, o zaman ne yapacaksın
İnşallah ileri geri yapıcam derken elinden kaçırır Turabi![]()
Yok ya sordum sadeceYoksa gönüllüleri başkalarıyla paylaşmaktan mı kıskanıyorsun![]()
Bir işe yaradığı yoktu zaten sürekli puan kaybettiriyorduMelih aşkım gitti ya, o kırmızı kalın dudaklarını ve siyah bacaklarını daha fazla izleyemeden kaybettik. Yastayım...![]()
Başka yerlere çekmedin umarım mesajıBöyle komik bir dua görmedim hayatımda![]()
![]()
Ahahahaah aklıma gelmedi değil aslındaYok ya sordum sadeceEn güzelini yapmışsın, takımımıza hoşgeldin
Bir işe yaradığı yoktu zaten sürekli puan kaybettiriyordu
Başka yerlere çekmedin umarım mesajı![]()
Ya nasıl fesat insanlarsınız siz beAhahahaah aklıma gelmedi değil aslında![]()
![]()
Sen sanki çok farklısınYa nasıl fesat insanlarsınız siz be![]()
Yazarken hiç öyle bir şey düşünmemiştim bile sen aklıma getirdin pis herifSen sanki çok farklısın![]()
Turabi kaybetti yazık beYazarken hiç öyle bir şey düşünmemiştim bile sen aklıma getirdin pis herif![]()
İleri geri yapmanın zararlarıTurabi kaybetti yazık be![]()
Fazla oynamayacaktı zorladı kendini boş yereİleri geri yapmanın zararları![]()
Damla'nın güzelliği karşısında gözleri kamaştı çünküDamla kazandı Anıl baya kötü attı bu sefer![]()