Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Geçen sene de Sabriye böyleydi, oyunlarda hiçbir şey yapamıyordu, ama bireysele geldi mi canavar kesiliyordu
Neyse zaten İpeğin gitmesi garanti gibi bir şey, yazılsa da bir şey fark etmeyecekti
Olsun garanti söyleyecekleri bir ismi söyleyemeyecekler şimdi

Geçen sene de Sabriye böyleydi, oyunlarda hiçbir şey yapamıyordu, ama bireysele geldi mi canavar kesiliyordu
Neyse zaten İpeğin gitmesi garanti gibi bir şey, yazılsa da bir şey fark etmeyecekti
Kanka geçen yıl Sema nasıldı, bu kadın nasıl şampiyon olmadı geçen yıl? Çok garip.

Kanka geçen yıl Sema nasıldı, bu kadın nasıl şampiyon olmadı geçen yıl? Çok garip.
Adem'le kavga ettiği için kaybetti yoksa performansta birinciydi yani ben de tam izlemedim ama bu kadarını biliyorum

Performansı yine müthişti yıkıp geçiyordu herkesi ama bir yerden sonrası halk tarafından sevilmeye bakıyor artık. Kıbrıs'a geldi, orada ya Adem'e ya da Serhat'a elendi tam hatırlamıyorum şimdi

Performansı yine müthişti yıkıp geçiyordu herkesi ama bir yerden sonrası halk tarafından sevilmeye bakıyor artık. Kıbrıs'a geldi, orada ya Adem'e ya da Serhat'a elendi tam hatırlamıyorum şimdi
Adem'le kavga ettiği için kaybetti yoksa performansta birinciydi yani ben de tam izlemedim ama bu kadarını biliyorum
Neyse Semayı geçin de bu Melih karardıkça iyice tatlı olmaya başladı. Duduşları falan, zor tutuyorum kendimi.

Emre yazanlar var ya şaka gibi

Cumali Melih'i Anıl da Emre'yi söyledi

İpek adı çıktı diye delirdi resmen, kimin adını bekliyordu.

Oha hukukçu, meslektaşım çıktı İpek. 😱 Konuşmasından anladım zaten carcar konuşuyor.
İyi konuştu aslında ama işe yaramaz elenir bence

Yeni bir sembol oyunu çıktı başımıza.
@eskici @MasacRE-

Sembolü kazanan erkek ve kadın yarışmacılar o hafta Yunan ve Rumenlerin en iyisiyle yarışacakmış. 3 kere kazanın ailesi Dominik'e gelecekmiş.