Mesajı niye yazıp yazıp siliyorsun ben kabul ediyorum gerçekleri siz etmiyorsunuzİşin gücün trollük ya bir kere de dürüst ol kabul et gerçekleri
Mesajı niye yazıp yazıp siliyorsun ben kabul ediyorum gerçekleri siz etmiyorsunuzİşin gücün trollük ya bir kere de dürüst ol kabul et gerçekleri
2 kere çıkmıştı birini sileyim dedim, ikisi birden silindiMesajı niye yazıp yazıp siliyorsun ben kabul ediyorum gerçekleri siz etmiyorsunuz
Her mesajın sonuna "Ümit kazandı ve dokunulmazlık ünlülerin oldu
2 kere çıkmıştı birini sileyim dedim, ikisi birden silindi
Bence gayet güzel oluyor
Troll işte, hiçbir mesajımı ciddiye almayın diye bas bas bağırıyor resmenBence gayet güzel oluyor
Harika konuşmuşsun yine, yerler ağzını.Troll işte, hiçbir mesajımı ciddiye almayın diye bas bas bağırıyor resmen
Doğru bir noktaya parmak bastın şu anTroll işte, hiçbir mesajımı ciddiye almayın diye bas bas bağırıyor resmen
Anıl kötüydü aslında ama demek ki diğerleri daha kötüymüşHAFTANIN EN İYİSİ ANIL OLDU!
Sonunda hak edene gitti, helal AnılBerk
Cumali kazandı bireyseliHAFTANIN EN İYİSİ ANIL OLDU!
Sonunda hak edene gitti, helal AnılBerk
Şoklardayım şu an nasıl kazandı la buCumali kazandı bireyseli
Haksızlık değil, sopayla rakibinin kafasına kafasına vurdu kural ihlali yaptıKaptan haksızlığa gelemez, biliyorsun.
Cumali kazandı bireyseli
İpek gidecekti her türlü zaten, pek bir şey değişmedi.Şoklardayım şu an nasıl kazandı la bu
Aynen İpek gider artık diyecem ama gönüllüler değişik bir takım belki de İpek'i yazmazlarİpek gidecekti her türlü zaten, pek bir şey değişmedi.
Geçen sene de Sabriye böyleydi, oyunlarda hiçbir şey yapamıyordu, ama bireysele geldi mi canavar kesiliyorduŞoklardayım şu an nasıl kazandı la bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?