Survivor 2018 (Gönüllüler) - Tanıtım Fragmanı | TV8

Çok özledim vallahi, geçen yıl da izleyemedim zaten. Bu yıl dolu dolu izlemeyi hedefliyorum hayırlısıyla.

Televizyonumda TV8 yoktu, neyse ki tivibu bağladım da o da geldi. Her şey mükemmel maşallah.
Hayat sana güzel valla

Çok özledim vallahi, geçen yıl da izleyemedim zaten. Bu yıl dolu dolu izlemeyi hedefliyorum hayırlısıyla.

Televizyonumda TV8 yoktu, neyse ki tivibu bağladım da o da geldi. Her şey mükemmel maşallah.
Çukuru geçer salı günüde bazı dizileri geçer yani yine iyi oranlar alır bence
Geçen yıl 3 kere izlemiştim

İlkinde Kaan ve Efe ile iddiaya girmiştik hafta içi toteli alırsa izlerim diye , Boş Perşembeyi almıştı izlemiştik Çokta ısrar ediyorlardı zaten
2.cide Mustim gelmişti sonuncusuda Final

Mustin ne zaman gitti ki Survivora

İnş erken final yapar AMİN

Musti ne zaman geldi, birleşmeye mi? 😱

Gönüllü kızlar güzelmiş gerçekten, ünlülerde Damla hariç hiç biri beş para etmez
Hilmicem, Adem gayet iyiler bence.

Gönüllü kızlar güzelmiş gerçekten, ünlülerde Damla hariç hiç biri beş para etmez
Umarım gönüllülerin bütün erkekleri elenir kızlar elenmez
bu arada bu sezon Yunan'larla da yarışacaklardı galiba Yunan kızlarını da göreceğiz yani ilerde

Musti ne zaman geldi, birleşmeye mi? 😱

Hilmicem, Adem gayet iyiler bence.
Kız diyoruz

Umarım gönüllülerin bütün erkekleri elenir kızlar elenmez
bu arada bu sezon Yunan'larla da yarışacaklardı galiba Yunan kızlarını da göreceğiz yani ilerde
Onlarda daha bir survivor oldu, all starları falan da yok bizimkilerle nasıl başa çıkacak ki onlar

Emina Sandal ile gelmişlerdi şarkı söylüyordu yarışmacılar

Havuç kazanmıştı . Acun için şarkı bestelemiş torpilli kazandı
Geçen sene izlemediğim için pek bilmiyorum

Kız diyoruz

Onlarda daha bir survivor oldu, all starları falan da yok bizimkilerle nasıl başa çıkacak ki onlar
Orasını bilemiyorum biz kızları görelim de o bize yeter gerisini boşver Yunan kızları da güzel olur yani

Ramazan ve Ecem'mi 😱
Bakalım Göz6 daki gibi güçlülermi.
Ecem sporcu kız ve iyi performans bekliyorum

@MasacRE- @eskici gönüllülerdeki favorim Ecem

Berna'nın rakibiydi

Bu arada Cumali ilk haftadan gider. Acun mecbur kalmıştı onu almaya. Performansı kötü demişti

Bir kere gelmiş bir daha getirmez bence Acun her sene farklı birilerini getiriyor

Geçen sene Bernamı tutmuyordun şimdi bunu mu tutuyorsun ayıp be
Berna'ya gıcıktım Ecem'den dolayı

tabikide Ecem diyecem ben