Hayat sana güzel vallaÇok özledim vallahi, geçen yıl da izleyemedim zaten. Bu yıl dolu dolu izlemeyi hedefliyorum hayırlısıyla.
Televizyonumda TV8 yoktu, neyse ki tivibu bağladım da o da geldi. Her şey mükemmel maşallah.
Hayat sana güzel vallaÇok özledim vallahi, geçen yıl da izleyemedim zaten. Bu yıl dolu dolu izlemeyi hedefliyorum hayırlısıyla.
Televizyonumda TV8 yoktu, neyse ki tivibu bağladım da o da geldi. Her şey mükemmel maşallah.
Çok özledim vallahi, geçen yıl da izleyemedim zaten. Bu yıl dolu dolu izlemeyi hedefliyorum hayırlısıyla.
Geçen yıl 3 kere izlemiştimÇukuru geçer salı günüde bazı dizileri geçer yani yine iyi oranlar alır bence
Mustin ne zaman gitti ki SurvivoraGeçen yıl 3 kere izlemiştim
İlkinde Kaan ve Efe ile iddiaya girmiştik hafta içi toteli alırsa izlerim diye , Boş Perşembeyi almıştı izlemiştik Çokta ısrar ediyorlardı zaten 2.cide Mustim gelmişti sonuncusuda Final
Kadro sarışınlarla dolmuş kızlar güzel beğendim bu takımı @Yiğitt
Gönüllü kızlar güzelmiş gerçekten, ünlülerde Damla hariç hiç biri beş para etmezHiç iddialı durmuyor Gönüllüler, pek beğenemedim gibi.
Musti ne zaman geldi, birleşmeye mi? 😱Geçen yıl 3 kere izlemiştim
İlkinde Kaan ve Efe ile iddiaya girmiştik hafta içi toteli alırsa izlerim diye , Boş Perşembeyi almıştı izlemiştik Çokta ısrar ediyorlardı zaten 2.cide Mustim gelmişti sonuncusuda Final
Hilmicem, Adem gayet iyiler bence.Gönüllü kızlar güzelmiş gerçekten, ünlülerde Damla hariç hiç biri beş para etmez
Umarım gönüllülerin bütün erkekleri elenir kızlar elenmez bu arada bu sezon Yunan'larla da yarışacaklardı galiba Yunan kızlarını da göreceğiz yani ilerdeGönüllü kızlar güzelmiş gerçekten, ünlülerde Damla hariç hiç biri beş para etmez
Musti ne zaman geldi, birleşmeye mi? 😱
Hilmicem, Adem gayet iyiler bence.
Emina Sandal ile gelmişlerdi şarkı söylüyordu yarışmacılarMustin ne zaman gitti ki Survivora
Bu sene neler olacak bakalım. İzle yine, ortam süper.Emina Sandal ile gelmişlerdi şarkı söylüyordu yarışmacılar
Havuç kazanmıştı . Acun için şarkı bestelemiş torpilli kazandı
Kız diyoruzMusti ne zaman geldi, birleşmeye mi? 😱
Hilmicem, Adem gayet iyiler bence.
Onlarda daha bir survivor oldu, all starları falan da yok bizimkilerle nasıl başa çıkacak ki onlarUmarım gönüllülerin bütün erkekleri elenir kızlar elenmez bu arada bu sezon Yunan'larla da yarışacaklardı galiba Yunan kızlarını da göreceğiz yani ilerde
Tamam kızarım.Kız diyoruz
Onlarda daha bir survivor oldu, all starları falan da yok bizimkilerle nasıl başa çıkacak ki onlar
Geçen sene izlemediğim için pek bilmiyorumEmina Sandal ile gelmişlerdi şarkı söylüyordu yarışmacılar
Havuç kazanmıştı . Acun için şarkı bestelemiş torpilli kazandı
Orasını bilemiyorum biz kızları görelim de o bize yeter gerisini boşver Yunan kızları da güzel olur yaniKız diyoruz
Onlarda daha bir survivor oldu, all starları falan da yok bizimkilerle nasıl başa çıkacak ki onlar
Geçen sene izlemediğim için pek bilmiyorum
Orasını bilemiyorum biz kızları görelim de o bize yeter gerisini boşver Yunan kızları da güzel olur yani
Yine Mustim gelirse izlerim o bölümeBu sene neler olacak bakalım. İzle yine, ortam süper.
Görev tamam
Bir kere gelmiş bir daha getirmez bence Acun her sene farklı birilerini getiriyorYine Mustim gelirse izlerim o bölüme
Geçen sene Bernamı tutmuyordun şimdi bunu mu tutuyorsun ayıp be
Berna'ya gıcıktım Ecem'den dolayıBir kere gelmiş bir daha getirmez bence Acun her sene farklı birilerini getiriyor
Geçen sene Bernamı tutmuyordun şimdi bunu mu tutuyorsun ayıp be
Ecem iki haftaya kalmaz elenir benden söylemesiBerna'ya gıcıktım Ecem'den dolayı
tabikide Ecem diyecem ben