Survivor 2018 (Gönüllüler) - Tanıtım Fragmanı | TV8

Çok özledim vallahi, geçen yıl da izleyemedim zaten. Bu yıl dolu dolu izlemeyi hedefliyorum hayırlısıyla. :bhr:

Televizyonumda TV8 yoktu, neyse ki tivibu bağladım da o da geldi. Her şey mükemmel maşallah. :Z
Hayat sana güzel valla :A :A

Çok özledim vallahi, geçen yıl da izleyemedim zaten. Bu yıl dolu dolu izlemeyi hedefliyorum hayırlısıyla. :bhr:

Televizyonumda TV8 yoktu, neyse ki tivibu bağladım da o da geldi. Her şey mükemmel maşallah. :Z
Çukuru geçer salı günüde bazı dizileri geçer yani yine iyi oranlar alır bence :A
Geçen yıl 3 kere izlemiştim :F

İlkinde Kaan ve Efe ile iddiaya girmiştik hafta içi toteli alırsa izlerim diye , Boş Perşembeyi almıştı izlemiştik Çokta ısrar ediyorlardı zaten :F 2.cide Mustim gelmişti sonuncusuda Final :A

İlkinde Kaan ve Efe ile iddiaya girmiştik hafta içi toteli alırsa izlerim diye , Boş Perşembeyi almıştı izlemiştik Çokta ısrar ediyorlardı zaten :F 2.cide Mustim gelmişti sonuncusuda Final :A
Mustin ne zaman gitti ki Survivora :A

Musti ne zaman geldi, birleşmeye mi? 😱

Gönüllü kızlar güzelmiş gerçekten, ünlülerde Damla hariç hiç biri beş para etmez :A
Hilmicem, Adem gayet iyiler bence. :bhr:

Gönüllü kızlar güzelmiş gerçekten, ünlülerde Damla hariç hiç biri beş para etmez :A
Umarım gönüllülerin bütün erkekleri elenir kızlar elenmez :A :A bu arada bu sezon Yunan'larla da yarışacaklardı galiba Yunan kızlarını da göreceğiz yani ilerde :A :F

Emina Sandal ile gelmişlerdi şarkı söylüyordu yarışmacılar :F

Havuç kazanmıştı . Acun için şarkı bestelemiş torpilli kazandı :F
Bu sene neler olacak bakalım. :Z İzle yine, ortam süper. :bhr:
5974607a61361f11a4e96c33.jpg

10.jpg

Musti ne zaman geldi, birleşmeye mi? 😱

Hilmicem, Adem gayet iyiler bence. :bhr:
Kız diyoruz :A
Umarım gönüllülerin bütün erkekleri elenir kızlar elenmez :A :A bu arada bu sezon Yunan'larla da yarışacaklardı galiba Yunan kızlarını da göreceğiz yani ilerde :A :F
Onlarda daha bir survivor oldu, all starları falan da yok bizimkilerle nasıl başa çıkacak ki onlar :A

Emina Sandal ile gelmişlerdi şarkı söylüyordu yarışmacılar :F

Havuç kazanmıştı . Acun için şarkı bestelemiş torpilli kazandı :F
Geçen sene izlemediğim için pek bilmiyorum :A
Kız diyoruz :A

Onlarda daha bir survivor oldu, all starları falan da yok bizimkilerle nasıl başa çıkacak ki onlar :A
Orasını bilemiyorum biz kızları görelim de o bize yeter gerisini boşver Yunan kızları da güzel olur yani :F :A

Ramazan ve Ecem'mi 😱
Bakalım Göz6 daki gibi güçlülermi.
Ecem sporcu kız ve iyi performans bekliyorum :Z
@MasacRE- @eskici gönüllülerdeki favorim Ecem :A
Berna'nın rakibiydi :A

Bu arada Cumali ilk haftadan gider. Acun mecbur kalmıştı onu almaya. Performansı kötü demişti :D