Survivor 2017 - Bireysel Dokunulmazlık Oyunu Kurgu Mu?

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,111
Puanı
1,060
4824154426451085200995586d480d7cc5b.jpg

Ekşi Sözlükte yayınlanan bir yazı;

evet acuncum ellerinle kurguladığın survivor'ı bu akşam kendi görüntülerinle kanıtladın bize. hemen olayı anlatıyorum:

bireysel dokunulmazlık oyunu oynanıyor, herkes ellerinde uzun hilal şeklinde bir çubuk tutuyor ve o çubuğun ortasına da top konuyor. çubuk o kadar hassas ki ufak bir denge kaybında top düşüyor ve herkes de tek tek eleniyor...

amanin o da nedir? oyun bitiyor, tuğçe kazanıyor ve elindeki çubuğu bir o yana bir bu yana sallıyor ama top kımıldamıyor bile. yani bildiğiniz topu yapıştırmışlar ve herkes düşürene kadar kazanmasını beklemişler.

şuradan malum anları direkt izleyebilirsiniz. tuğçe çubuğu bıraktıktan sonra bile topun o hassas dengede nasıl durduğunu ve fizik kurallarına nasıl kafa tuttuğunu görmüşsünüzdür.

İlgili video;

Acun Ilıcalı'dan konu ile ilgili açıklama;

Sizin Düşünceleriniz Neler?

Son düzenleme:
Benimde dikkatimi çekmişti herkesin topu öne doğru dururken Tuğçenin topu geriye doğru duruyordu. İnandım açıkçası.:)

Yarışmanın hepsi kurgu zaten, bu sezon çöktüler iyice rezil oluyorlar. :A

Bende iyice dikkatli baktım da gerçekten top kıpırmadan duruyor orda acun yapmış
galiba yapacağını:D

Acun'un instagram hesabından videosu var her sene programla ilgili kurgu haberi çıkıyor zaten şahsen ben inanmıyorum kurgu olduğuna.