Polat Şaşmaz
Favori Üye
Kaybetmeyen yorgos yoktur, ADEM KILIÇÇI ile karşılaşmayan yorgos vardır.Yunanlıları denize döktükYorgosa yazık bee
![]()
Geriden gelip düşürdü o küpleri.Bizim favorimiz Adem geriden gelerek 5te 5 yapan önceden Yorgosu gömdü![]()
Kaybetmeyen yorgos yoktur, ADEM KILIÇÇI ile karşılaşmayan yorgos vardır.
Yunanlılar da Adem'i istiyor.
Yunanlıların açık ara en başarılısını yendi reis 5te 5 yaptı 2 günde toplamdaYunanlılar da Adem'i istiyor.![]()
Onların sunucusu da güzelmiş.Yunanlıların açık ara en başarılısını yendi reis 5te 5 yaptı 2 günde toplamda![]()
Sabriyede Ademi yine kıskandı kızlar Ademin yanına geldi diyeOnların sunucusu da güzelmiş.![]()
Sabriyede Ademi yine kıskandı kızlar Ademin yanına geldi diye![]()
Sabriye itici bir tipe benziyor.Sabriyede Ademi yine kıskandı kızlar Ademin yanına geldi diye![]()
Sabriye aslında çok sevimli birisi ama bir anda itici olabiliyor laz sonuçtaSabriye itici bir tipe benziyor.
Araları iyi değil mi?![]()
Komik ama cidden güldürüyorAynen ya allahım nasıll kızz yaa
Oha şaşırdım.Sabriye aslında çok sevimli birisi ama bir anda itici olabiliyor laz sonuçtaAdemin oyları ile buraya geldi performansı 0 onuda hatırlatalım
Ne kötüsü Sabriye İle Adem aşk mı yaşıyor diye haberler çıktı zamanında
Komik ama cidden güldürüyor![]()
Artık bireysele dönünce bakarsın 10 kişi kalınca bireyselOha şaşırdım.
Neyse her iki taraf da akşama yemeğe gidiyormuş da şarkıcı gelecekmiş de. Kapattım ben, bir oyun izledim yetti bana.![]()
Sabriye aslında çok sevimli birisi ama bir anda itici olabiliyor laz sonuçtaAdemin oyları ile buraya geldi performansı 0 onuda hatırlatalım
Ne kötüsü Sabriye İle Adem aşk mı yaşıyor diye haberler çıktı zamanında
Komik ama cidden güldürüyor![]()
Aslında sempatim vardı ona biraz ama Adem'le uğraşmasıyla gözümden tamamen düştü
Aslında sempatim vardı ona biraz ama Adem'le uğraşmasıyla gözümden tamamen düştü
Swordsman'e dokunan yanıyor şimdiden geçmiş olsun kendisine
Adem 2 günde tüm antileri susturduYunanlıların içinden geçerek şampiyonluğunu da ilan etti bence
![]()