Survivor 2017 - 95. Bölüm Yorumları - Türkiye vs Yunanistan (Raund 2)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tuğçe kalsaydı bari. Yunanlılar televizyonlarının başında bizim kızlar için kesin çirkin diyorlardır. :)

ay gıcık, öyle ha deyince mazi unutulmuyor işte :A Unutma finalde her türlü desteklerim demiştim. Serhatı finalde görmüyorum ki her nekadar hak etsede
Hatırlamıyorum o cümleni ama iyi o zaman :A

Adem yine kazandı, 3'te 3 yaptı Yunan'a karşı :Z

@Bully Pazartesi saat 19.37 geçe
Ben nezamam desteksiz konuştum ?:A
Unutmuşum demek :A

Neyse sen Serhat'a geçiş yaptın bi kere, finalde desteklesen bile Atakan'da yaşadığımız ortak sevinci yaşayamayacağız maalesef :A

Sinsi 4lüyü kapak etmeye devam ediyor Swordman :A:A:Z
Sadece sinsi 4'lü olsa iyi, Sabriye dışındaki herkes ona karşı çekemiyorlar swordsman'i :A

İnşallah şampiyon olarak tüm kıskançlara gereken cevabı vereceğiz :Z

Neyse sen Serhat'a geçiş yaptın bi kere, finalde desteklesen bile Atakan'da yaşadığımız ortak sevinci yaşayamayacağız maalesef :A
Ozaman finalde sana ulaşmaya çalısmayayım :) Madem ortak sevinç olmayacak😉 Forumda olmayacağım zamana denk gelecek çünkü :)

Ozaman finalde sana ulaşmaya çalısmayayım :) Madem ortak sevinç olmayacak😉 Forumda olmayacağım zamana denk gelecek çünkü :)
Sen yaz yine de bana o zaman bakarız duruma :A Serhat'a geçiş yapmanı hala hazmedebilmiş değilim zamana ihtiyacım var :A

Sadece sinsi 4'lü olsa iyi, Sabriye dışındaki herkes ona karşı çekemiyorlar swordsman'i :A

İnşallah şampiyon olarak tüm kıskançlara gereken cevabı vereceğiz :Z
Bernanın da çekememezliği yok :A:A