Bu oyunu Yunanlılar kazanır, sonra final turu olur. Her şey reyting için.Yorgos İlhanı yendi 2-0 oldu@Yiğitt
Sende izle.sssBu oyunu Yunanlılar kazanır, sonra final turu olur. Her şey reyting için.![]()
İzleyemem, halim yok yorgunluktan ölüyorum. Yatacağım birazdan.Sende izle.sss
Hani Tuğçe'nin ismini anmayacaktinTuğçe kalsaydı bari. Yunanlılar televizyonlarının başında bizim kızlar için kesin çirkin diyorlardır.![]()
Hatırlamıyorum o cümleni ama iyi o zamanay gıcık, öyle ha deyince mazi unutulmuyor işteUnutma finalde her türlü desteklerim demiştim. Serhatı finalde görmüyorum ki her nekadar hak etsede
ozaman hatirlatiriz şekerim 😉Hatırlamıyorum o cümleni ama iyi o zaman
Adem yine kazandı, 3'te 3 yaptı Yunan'a karşı![]()
Ayy hemen açığımızı ara.
Yorgosla yarışsın Adem merakla bekliyorumHatırlamıyorum o cümleni ama iyi o zaman
Adem yine kazandı, 3'te 3 yaptı Yunan'a karşı![]()
Bu gazla onu da gömer swordsman, Yunan'ı gözüne fena kestirmiş durdurulamıyor maşallahYorgosla yarışsın Adem merakla bekliyorum![]()
@Bully Pazartesi saat 19.37 geçeAy Ademde az performansini yükseltsin olmuyor böyle. Finalde her türlü desteklerim. Adem anca sms le gider zaten finale 😛
Sinsi 4lüyü kapak etmeye devam ediyor SwordmanBu gazla onu da gömer swordsman, Yunan'ı gözüne fena kestirmiş durdurulamıyor maşallah![]()
Unutmuşum demek
Sadece sinsi 4'lü olsa iyi, Sabriye dışındaki herkes ona karşı çekemiyorlar swordsman'iSinsi 4lüyü kapak etmeye devam ediyor Swordman![]()
Ozaman finalde sana ulaşmaya çalısmayayımUnutmuşum demek
Neyse sen Serhat'a geçiş yaptın bi kere, finalde desteklesen bile Atakan'da yaşadığımız ortak sevinci yaşayamayacağız maalesef![]()
Sen yaz yine de bana o zaman bakarız durumaOzaman finalde sana ulaşmaya çalısmayayımMadem ortak sevinç olmayacak😉 Forumda olmayacağım zamana denk gelecek çünkü
![]()
Bernanın da çekememezliği yokUnutmuşum demek
Neyse sen Serhat'a geçiş yaptın bi kere, finalde desteklesen bile Atakan'da yaşadığımız ortak sevinci yaşayamayacağız maalesef
Sadece sinsi 4'lü olsa iyi, Sabriye dışındaki herkes ona karşı çekemiyorlar swordsman'i
İnşallah şampiyon olarak tüm kıskançlara gereken cevabı vereceğiz![]()