Survivor 2017 - 92. Bölüm Yorumları - Adaya Kim Veda Edecek?

:F @Bully kaan gel burayaa korursun beni demi o gorile karşı
Korumaya çalışırım abla, goril yani sonuçta baş etmem kolay değil :A

@Bully ay nere gitti buu nerdesin bee(b)
Kardeşimle tavla oynadık :D

:F:F valla bir sürü etiket yaptım gelir inşallah

@Bully @EFE UYSAL konsey başladı:D
Evet izledim abla, perşembe günü Yunanlıları Dominik'e gömecez :A @EFE UYSAL

Korumaya çalışırım abla, goril yani sonuçta baş etmem kolay değil :A

Kardeşimle tavla oynadık :D

Evet izledim abla, perşembe günü Yunanlıları Dominik'e gömecez :A @EFE UYSAL

Sen ondan daha güçlüsün bee korursun ne olacak :Ftavlamı ne güzel iyi etmişsiniz :D @EFE UYSAL duy duy bak korumaz diyodun bidee:D

Güya ben seni koruyacaktım, durumu tam tersine çevirdik :A

@Dosi nasıl gelsin, Serhat'ını yenen yeneneydi bugün :A

:FHe valla çevirmeyi başardın sen varyaa senn yaramazsın hee

merak etme desede merak ediyorum ben onu ya 😳

@Bully @EFE UYSAL Anıll elendii 😱 ben Volkan diye bekliordumm

Son düzenleme:
:FHe valla çevirmeyi başardın sen varyaa senn yaramazsın hee

merak etme desede merak ediyorum ben onu ya 😳

@Bully @EFE UYSAL Anıll elendii 😱 ben Volkan diye bekliordumm
Büyük tepki var şu an Acun'a :A

Tabii şimdi herkes Volkan gider diyor ama demesi kolay, Anıl'a destek de atılması lazım :A

Hakan'ın algıları da etkili oldu tabii, demek ki Volkan'ın da fanları varmış ne diyelim :A

Büyük tepki var şu an Acun'a :A

Tabii şimdi herkes Volkan gider diyor ama demesi kolay, Anıl'a destek de atılması lazım :A

Hakan'ın algıları da etkili oldu tabii, demek ki Volkan'ın da fanları varmış ne diyelim :A

Olur yani herkes Volkan gidecek diye bekliyordu ya :D evet ya

Volkan varken Anıl'ın gitmesi iyi olmadı.

Zaten tüyoyu da doğrultamadığımı söylemiştim. Büyük ihtimalle Acun oylamaya eş atmış olabilir. Çünkü hiçbir bilgi kaynağı bu haftaya özel çalışmadı.

Volkan varken Anıl'ın gitmesi iyi olmadı.

Zaten tüyoyu da doğrultamadığımı söylemiştim. Büyük ihtimalle Acun oylamaya eş atmış olabilir. Çünkü hiçbir bilgi kaynağı bu haftaya özel çalışmadı.

Aynen ya instagramda her hafta şu elenecek diye bir sayfa vardı bu hafta birşey demedi oda😉

Yok ben Anıl gider diye tahmin ediyordum :D Olması gereken de oydu zaten, Volkan'a da bayıldığımdan değil ama Anıl'a göre çok daha başarılı bir yarışmacı. O da elense gönüllüler tamamen çökerdi :D

Bence Anıl daha başarılır bir yarışmacı idi fanıda yoktu nasıl çıktı bu potadan anlamadım ben:D:D

Volkandan kurtulamadık :A:A @vadikızı Yarın ödül oyununda var :Z

Aynen ben çok şaşırdım Efe Volkan elenir diye çok emindik vallahi Acun oyun oynadı yine hadi operasyonaa :F:F

Aynen ya instagramda her hafta şu elenecek diye bir sayfa vardı bu hafta birşey demedi oda😉

Bence Anıl daha başarılır bir yarışmacı idi fanıda yoktu nasıl çıktı bu potadan anlamadım ben:D:D
Anılın nesi başarılı abla :D Acunun sitesinde var sıralama bak oraya, adam sonuncu sırada Sabriye'nin bile gerisinde :A

Anılın nesi başarılı abla :D Acunun sitesinde var sıralama bak oraya, adam sonuncu sırada Sabriye'nin bile gerisinde :A

Valla düşüncen tabii ama bana Anıl daha başarılı geldi bugün adam 4-4 yaptı az önce bir liste gördüm instragmda Anıl Volkandan daha çok oyun kazanmış:D

Aynen ben çok şaşırdım Efe Volkan elenir diye çok emindik vallahi Acun oyun oynadı yine hadi operasyonaa :F:F
Hadi hazırlan :A