Bir anda kayboldu mesaj atta gelsin![]()
@Bully @EFE UYSAL konsey başladı
Son düzenleme:
Bir anda kayboldu mesaj atta gelsin![]()
Korumaya çalışırım abla, goril yani sonuçta baş etmem kolay değil@Bully kaan gel burayaa korursun beni demi o gorile karşı
Kardeşimle tavla oynadık@Bully ay nere gitti buu nerdesin bee![]()
Evet izledim abla, perşembe günü Yunanlıları Dominik'e gömecez
Korumaya çalışırım abla, goril yani sonuçta baş etmem kolay değil
Kardeşimle tavla oynadık
Evet izledim abla, perşembe günü Yunanlıları Dominik'e gömecez@EFE UYSAL
Gerçekçi olmak lazım abla adam goril, TSK'da görev yapmışSen ondan daha güçlüsün bee korursun ne olacaktavlamı ne güzel iyi etmişsiniz
@EFE UYSAL duy duy bak korumaz diyodun bidee
![]()
Gerçekçi olmak lazım abla adam goril, TSK'da görev yapmışAma senin için dayak yeriz nolcak
![]()
Aynen bence sen beni koru ondanOyy kıyamam ben sanaa sana vurdurtmuyum gücüm ne kadar dayanırım sana vurdurmam
![]()
Aynen bence sen beni koru ondan
Sen kadınsın nasıl olsa bir şey yapamaz sana![]()
Güya ben seni koruyacaktım, durumu tam tersine çevirdik
@Dosi nasıl gelsin, Serhat'ını yenen yeneneydi bugün![]()
Büyük tepki var şu an Acun'aHe valla çevirmeyi başardın sen varyaa senn yaramazsın hee
merak etme desede merak ediyorum ben onu ya 😳
@Bully @EFE UYSAL Anıll elendii 😱 ben Volkan diye bekliordumm
Büyük tepki var şu an Acun'a
Tabii şimdi herkes Volkan gider diyor ama demesi kolay, Anıl'a destek de atılması lazım
Hakan'ın algıları da etkili oldu tabii, demek ki Volkan'ın da fanları varmış ne diyelim![]()
Oh be gitti sonunda şu Anıl değişiği![]()
Yok ben Anıl gider diye tahmin ediyordumSen hiç düşünmedinmi ya Volkan gider diye![]()
Volkandan kurtulamadıkBüyük tepki var şu an Acun'a
Tabii şimdi herkes Volkan gider diyor ama demesi kolay, Anıl'a destek de atılması lazım
Hakan'ın algıları da etkili oldu tabii, demek ki Volkan'ın da fanları varmış ne diyelim![]()
Volkan varken Anıl'ın gitmesi iyi olmadı.
Zaten tüyoyu da doğrultamadığımı söylemiştim. Büyük ihtimalle Acun oylamaya eş atmış olabilir. Çünkü hiçbir bilgi kaynağı bu haftaya özel çalışmadı.
Yok ben Anıl gider diye tahmin ediyordumOlması gereken de oydu zaten, Volkan'a da bayıldığımdan değil ama Anıl'a göre çok daha başarılı bir yarışmacı. O da elense gönüllüler tamamen çökerdi
![]()
Anılın nesi başarılı ablaAynen ya instagramda her hafta şu elenecek diye bir sayfa vardı bu hafta birşey demedi oda😉
Bence Anıl daha başarılır bir yarışmacı idi fanıda yoktu nasıl çıktı bu potadan anlamadım ben![]()
Anılın nesi başarılı ablaAcunun sitesinde var sıralama bak oraya, adam sonuncu sırada Sabriye'nin bile gerisinde
![]()
Hadi hazırlanAynen ya instagramda her hafta şu elenecek diye bir sayfa vardı bu hafta birşey demedi oda😉
Bence Anıl daha başarılır bir yarışmacı idi fanıda yoktu nasıl çıktı bu potadan anlamadım ben
Aynen ben çok şaşırdım Efe Volkan elenir diye çok emindik vallahi Acun oyun oynadı yine hadi operasyonaa![]()