Survivor 2017 - 92. Bölüm Tanıtımı - Adaya Kim Veda Edecek?

Normal şartlarda Volkan'ın elenmesi lazım :D

Ama gönüllüler zayıf kalmış olacak o zaman, Hakan da baya algı yaptı Volkan'ı adada tutmak için bilemiyorum artık :A
1 hafta sonra falan Büyük SMS oylaması bekleniyor oyları hazırla ona göre elencek herkes :A

ilhan ile ademin arasına kız gibi giren kız kılıklı bir oğlan vardı ogüdaymıdır nedir şunu şutlasalarya ayoll :A :A :A @Bully
@MasacRE- nin yumuşak Ogeday'ından bahsediyorsun sen :A O da finale gidecek ama son 2 olur mu şüpheli, ben de Adem - İlhan finali bekliyorum :A

1 hafta sonra falan Büyük SMS oylaması bekleniyor oyları hazırla ona göre elencek herkes :A
Adem reyize oy yağdırırız ailecek :A Yani ben telefonlarını ele geçiririm :F

@MasacRE- nin yumuşak Ogeday'ından bahsediyorsun sen :A O da finale gidecek ama son 2 olur mu şüpheli, ben de Adem - İlhan finali bekliyorum :A

hep böylelerini tutuyor bu insanlar yani anlamak güç gerçekten ayoll kendi çocuklarıda öyle olur inş bakalım yine tutucaklarmı :A :A :A

Kızlardan Berna ve Sema erkeklerde Ogeday ve Serhat arasında geçer bence :A:A

hep böylelerini tutuyor bu insanlar yani anlamak güç gerçekten ayoll kendi çocuklarıda öyle olur inş bakalım yine tutucaklarmı :A :A :A
Yumuşak falan ama adam efsane yarışıyor yapacak bir şey yok :A Son 2'ye bile kalabilir, gönüllülerin alternatifsiz en iyisi çünkü :A

Kızlardan Berna ve Sema erkeklerde Ogeday ve Serhat arasında geçer bence :A:A
Adem, İlhan, Ogeday ve Sema son 4 adayım :A

Berna o psikolojiyi kaldıramaz daha Sabriye ile başa çıkamıyor .A

Yahu yumuşak falan değil Ogeday, sen ne bakıyon bu antilere Çiğdem :A Hem gerçekten yumuşak olsaydı sen beğenirdin Ogeday'ı, sen beğenmediğine göre yumuşak değil demektir :A

Yahu yumuşak falan değil Ogeday, sen ne bakıyon bu antilere Çiğdem :A Hem gerçekten yumuşak olsaydı sen beğenirdin Ogeday'ı, sen beğenmediğine göre yumuşak değil demektir :A

@Bully ayıp ediyor bencede oğlana ben onun yalancısıyım ayoll :A :A :A
Çiğdem sert erkeklerden hoşlanır aslında, en azından Türklerde öyle, Jensen falan nasıl bilmiyorum :A

Şey anlamında söylemiyorum ki ben de, Ogeday yumuşacık bir oğlan bence :A

Türklerde sert, yabancılarda yumoş seviyor demek çözmüş olduk :A
Çiğdem'in nasıl erkeklerden hoşlandığını @xemrexxx anlatsın sana, en iyi o biliyor :A
Türklerdede @xemrexxx sevdikleri şey çıkıyor :A :A :A
kiralik-askin-korisi-bakin-kim-cikti-lise-defteri-onur-buyuktopcu-yusuf-kiralik-ask-koray-koris-10.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
176,115
Üyeler
8,557
Son Üye
NeorkGiants