Yeni bölüm fragmanı yayınlandı.
@sürgünüm @Bully @dosimosi @MayısKralı @eskici @Doğu @MasacRE- @Maskeli Fedai @Billy Kane @vadikızı @Mr.At @Polat Şaşmaz @halukerogluFOX @HachiKo @sokak sanati
Kaosla yaşıyor, bununla besleniyorumbeklenen hareket![]()
Eser Serhatı net döverWuhhhuuu Kaos bende bakarım.![]()
Yarın Serhatın ağlayışını izlicez rekor reyting bekliyoruzKaosla yaşıyor, bununla besleniyorum![]()
Serhatı sevmem bize çok golü vardır ama Eser'i tokatlarsa en büyük destekçisi ben olurumEser Serhatı net döverFurkanda küfür ediyor
Yarın Serhatın ağlayışını izlicez rekor reyting bekliyoruz![]()
O biraz ağır kaçar anca laf atsın Serhat efendiSerhatı sevmem bize çok golü vardır ama Eser'i tokatlarsa en büyük destekçisi ben olurum![]()
biliyorum. Boşuna o itirafi yapmadıkKaosla yaşıyor, bununla besleniyorum![]()
Fanları da kendisi kadar iticiO biraz ağır kaçar anca laf atsın Serhat efendiEserde kolay lokma degil yarin fanlari Serhat aleyhinde tt yapar
![]()
![]()
Kaos her zaman iyidirBu sezonunda sıkıcı olduğunu dün bölümün bittiğini farketmediğimi ve tvye baktığımda 8x8'i gördüğümde anladım. Bakarım yine ama bir 2014 ya da Allstarın başları kadar iyi değil.![]()
Kaos her zaman iyidir![]()
All star çok iyiydi yaBu sezonunda sıkıcı olduğunu dün bölümün bittiğini farketmediğimi ve tvye baktığımda 8x8'i gördüğümde anladım. Bakarım yine ama bir 2014 ya da Allstarın başları kadar iyi değil.![]()