Gökhan konseyde Anıl'ı yazdı, takımın menfaati doğrultusunda karar verecem dedi, Volkan'ı söylemez herhaldeVolkan aday olursa byyy
Ama söylerse de Volkan gorilini şutlamak efsane olur tabii
Gökhan konseyde Anıl'ı yazdı, takımın menfaati doğrultusunda karar verecem dedi, Volkan'ı söylemez herhaldeVolkan aday olursa byyy
Elif Volkan Ogeday kaldı hangisini dicek şaşkınGökhan konseyde Anıl'ı yazdı, takımın menfaati doğrultusunda karar verecem dedi, Volkan'ı söylemez herhalde
Ama söylerse de Volkan gorilini şutlamak efsane olur tabii
Volkan aday olursa byyy
Ogeday tek başına kalacakBence Volkan gider Gökhan volkan der bence
La benim kafa dalgın tam izleyemedim zaten konseyi, konseyden Berna ve Anıl eşit oyda mı çıktılarElif Volkan Ogeday kaldı hangisini dicek şaşkın
Hahaha ikiside aynı oy çıktı 2 oy aldılar şimdi Gökhan 3. Adayı söylicek Volkan Ogeday ya da Elif :,£La benim kafa dalgın tam izleyemedim zaten konseyi, konseyden Berna ve Anıl eşit oyda mı çıktılar
Ogeday tek başına kalacak
Şimdi volkanda gidicek ağlasın bol bolEvet ya Ogedayın yakın arkadaşları tuğçe ve burçakta yalnızdı zaten
O zaman kavgalı olduğu Volkan'ı diyecek tabiiHahaha ikiside aynı oy çıktı 2 oy aldılar şimdi Gökhan 3. Adayı söylicek Volkan Ogeday ya da Elif :,£
Şimdi volkanda gidicek ağlasın bol bol
Volkanın hiç fanımı gördünmü sen şuanda Acun oylara göre elicekse Volkan gider Anılın 2 haftadan kalan kitlesi vardırO zaman kavgalı olduğu Volkan'ı diyecek tabii
Anıl Volkan'ı eler diyorsun?
O zaman kavgalı olduğu Volkan'ı diyecek tabii
Anıl Volkan'ı eler diyorsun?
Volkanın hiç fanımı gördünmü sen şuanda Acun oylara göre elicekse Volkan gider Anılın 2 haftadan kalan kitlesi vardır
Volkan ilk kez potaya girmiş oldu böylelikle, inşallah elenir de ünlüler takımı rahatlarAnıl Volkanı eler bencede
Ezik Volkan giderse fena olur Bernaya sataşıyo şimdideVolkan ilk kez potaya girmiş oldu böylelikle, inşallah elenir de ünlüler takımı rahatlar
Volkan ilk kez potaya girmiş oldu böylelikle, inşallah elenir de ünlüler takımı rahatlar
Volkan kesin gidecek fanı yok sen demiştin dimi @EFE UYSAL fanı yok diye kesin gidecek Volkan
Dua et gitsin ablaVolkan kesin gidecek fanı yok sen demiştin dimi @EFE UYSAL fanı yok diye kesin gidecek Volkan
Acun hile yapmasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?