Gökhan konseyde Anıl'ı yazdı, takımın menfaati doğrultusunda karar verecem dedi, Volkan'ı söylemez herhaldeVolkan aday olursa byyy![]()
Ama söylerse de Volkan gorilini şutlamak efsane olur tabii
Gökhan konseyde Anıl'ı yazdı, takımın menfaati doğrultusunda karar verecem dedi, Volkan'ı söylemez herhaldeVolkan aday olursa byyy![]()
Elif Volkan Ogeday kaldı hangisini dicek şaşkınGökhan konseyde Anıl'ı yazdı, takımın menfaati doğrultusunda karar verecem dedi, Volkan'ı söylemez herhalde
Ama söylerse de Volkan gorilini şutlamak efsane olur tabii![]()
Volkan aday olursa byyy![]()
Ogeday tek başına kalacakBence Volkan gider Gökhan volkan der bence![]()
La benim kafa dalgın tam izleyemedim zaten konseyi, konseyden Berna ve Anıl eşit oyda mı çıktılarElif Volkan Ogeday kaldı hangisini dicek şaşkın![]()
Hahaha ikiside aynı oy çıktı 2 oy aldılar şimdi Gökhan 3. Adayı söylicek Volkan Ogeday ya da Elif :,£La benim kafa dalgın tam izleyemedim zaten konseyi, konseyden Berna ve Anıl eşit oyda mı çıktılar![]()
Ogeday tek başına kalacak![]()
Şimdi volkanda gidicek ağlasın bol bolEvet ya Ogedayın yakın arkadaşları tuğçe ve burçakta yalnızdı zaten![]()
O zaman kavgalı olduğu Volkan'ı diyecek tabiiHahaha ikiside aynı oy çıktı 2 oy aldılar şimdi Gökhan 3. Adayı söylicek Volkan Ogeday ya da Elif :,£
Şimdi volkanda gidicek ağlasın bol bol![]()
Volkanın hiç fanımı gördünmü sen şuanda Acun oylara göre elicekse Volkan gider Anılın 2 haftadan kalan kitlesi vardırO zaman kavgalı olduğu Volkan'ı diyecek tabii
Anıl Volkan'ı eler diyorsun?![]()
O zaman kavgalı olduğu Volkan'ı diyecek tabii
Anıl Volkan'ı eler diyorsun?![]()
Volkanın hiç fanımı gördünmü sen şuanda Acun oylara göre elicekse Volkan gider Anılın 2 haftadan kalan kitlesi vardır![]()
Volkan ilk kez potaya girmiş oldu böylelikle, inşallah elenir de ünlüler takımı rahatlarAnıl Volkanı eler bencede![]()
Ezik Volkan giderse fena olur Bernaya sataşıyo şimdideVolkan ilk kez potaya girmiş oldu böylelikle, inşallah elenir de ünlüler takımı rahatlar![]()
Volkan ilk kez potaya girmiş oldu böylelikle, inşallah elenir de ünlüler takımı rahatlar![]()
Volkan kesin gidecek fanı yok sen demiştin dimi @EFE UYSAL fanı yok diye kesin gidecek Volkan![]()
Dua et gitsin ablaVolkan kesin gidecek fanı yok sen demiştin dimi @EFE UYSAL fanı yok diye kesin gidecek Volkan![]()
Acun hile yapmasında![]()