Ogeday yenilmedi abla yendi İlhan'ı
Sabriye 4'te 4 valla helal olsun, dedikoducu gönüllülere ders veriyorOh olsun ergen Tuğçe'ye
![]()
Ogeday yenilmedi abla yendi İlhan'ı
Sabriye 4'te 4 valla helal olsun, dedikoducu gönüllülere ders veriyorOh olsun ergen Tuğçe'ye
![]()
Gittim burada da Galatasaray gibi bir takım buldum kendimeOgeday yenilmedi abla yendi İlhan'ı
![]()
Gittim burada da Galatasaray gibi bir takım buldum kendimeGs'de Muslera gönüllülerde Ogeday. Gerisini at çöpe gitsin hiçbiri beş para etmez
![]()
Bugün senin günün değil belli, o rezil maçtan sonra Survivor izleyip kafa dağıtayım dedin, yine hüsran
Ben buradan kurtarıyorum en azındanYalnız Serhat dönünce bazı oyunlarda Adem'in pabuç dama atılır gibi oldu, adamımızı doğru düzgün izleyemiyoruz bile
Ogeday garibim dün ilk kez çıldırdı, düşe düşe bu takıma düşmüş![]()
Geçmiş olsun ablacım, aramızda bu kadar bulunman da yeterlidirHayy benim şansıma yaa bugün bakayım dedim kanal gitti iyimi üff
Geçmiş olsun ablacım, aramızda bu kadar bulunman da yeterlidir![]()
Çok üzüldümHala gelmemiş delircem üff
Neyse polyannacılık yapıp iyi yönden bakayım olayaBugün senin günün değil belli, o rezil maçtan sonra Survivor izleyip kafa dağıtayım dedin, yine hüsran
Ben buradan kurtarıyorum en azındanYalnız Serhat dönünce bazı oyunlarda Adem'in pabuç dama atılır gibi oldu, adamımızı doğru düzgün izleyemiyoruz bile
Ogeday garibim dün ilk kez çıldırdı, düşe düşe bu takıma düşmüş![]()
Çok üzüldümMadem sen izleyemiyorsun, ben de izlemicem desem de inanma çok beklersin
![]()
Ogeday son 2'ye kalsa bile şampiyon olamaz, halk sert erkekleri şampiyon yapıyorNeyse polyannacılık yapıp iyi yönden bakayım olayaBu kadar rezil bir takımda Ogeday dışında kimse desteklenemez. Bir tek Bernacılar var onun dışında gönüllüleri destekleyenlerin bütün oyları Ogeday'da toplanacaktır
Ünlülerde hepsi birbirinden iyi. O yüzden oyları bölünür, Ogeday da aradan sıyrılıp şampiyon olabilir
![]()
![]()
Dur gitme abla şaka yaptımNetten açıp bakıyorum burdayım diyecektim bende küstüm gidiyorum konudan hıh
Ogeday son 2'ye kalsa bile şampiyon olamaz, halk sert erkekleri şampiyon yapıyor
Dur gitme abla şaka yaptım
Ve dokunulmazlık ünlülerin![]()
Biz de zamanla alırız o haldeBanane çabuk alamazsın gönlümü![]()
Adem mi sert erkek meselaOgeday son 2'ye kalsa bile şampiyon olamaz, halk sert erkekleri şampiyon yapıyor
Dur gitme abla şaka yaptım
Ve dokunulmazlık ünlülerin![]()
Biz de zamanla alırız o halde![]()
Adem sert erkek tabii, senin Ogeday gibi kızlarla değil erkeklerle kavga ediyorAdem mi sert erkek meselaHareketleri falan ne kadar sert olsa da sesten kaybediyor o da çok ince sesi var hiç sert erkek imajı çizemiyor
Bak mesela Atakan öyle miydi geçen sene, yeri göğü inletiyordu adam
![]()
Şimdi meselane kadar zamanla
Vala sabriye 4 te 4 yaptı maşallah ona
Adem sert erkek tabii, senin Ogeday gibi kızlarla değil erkeklerle kavga ediyorKimseye de ezdirmedi kendini
Panorama'da Hakan Ogeday için şu yorumu yapmıştı. All-Star olsa Atakan ve Turabi'nin olduğu adada Ogeday çay getirir diye, aynen öyle
Atakan yeri göğü inletiyordu tabii de elle tutulur bir rakibi de yoktuAdem'in karşısında Serhat ve İlhan gibi sert karakterli insanlar var
Şimdi meselaZaten sen kıyamazsın kardeşine
Haftalıklarda ilk 2'ye girecek bu gidişleŞov yaptı maşallah Karadeniz'in kızı, kıskananlar çatlasın
![]()
Adem sert erkek tabii, senin Ogeday gibi kızlarla değil erkeklerle kavga ediyorKimseye de ezdirmedi kendini
Panorama'da Hakan Ogeday için şu yorumu yapmıştı. All-Star olsa Atakan ve Turabi'nin olduğu adada Ogeday çay getirir diye, aynen öyle
Atakan yeri göğü inletiyordu tabii de elle tutulur bir rakibi de yoktuAdem'in karşısında Serhat ve İlhan gibi sert karakterli insanlar var
Şimdi meselaZaten sen kıyamazsın kardeşine
Haftalıklarda ilk 2'ye girecek bu gidişleŞov yaptı maşallah Karadeniz'in kızı, kıskananlar çatlasın
![]()
Atakan'ın karşısında bir Turabi, bir Nihat Altınkaya, bir İlhan Mansız yoktu hepsi toy çocuklardı tabii korkacaklarAtakan'dan korkuyordu insanlar, Ademin hiç öyle bir durumu yok. Lider falan değil yani. Kendini ezdirmez tabi niye ezdirsin. Ogeday'a sanki bir şey yapan var. Zaten takımın geneliyle iyi anlaşıyor öyle bir sorunu yok yani
Hakan önce kendine baksın all star'da onun ne hallere düştüğünü de gördük![]()
Atakan'ın karşısında bir Turabi, bir Nihat Altınkaya, bir İlhan Mansız yoktu hepsi toy çocuklardı tabii korkacaklarSerhat ve İlhan Atakan'dan korkarlar mıydı mesela, hayır
Ogeday'ın şansı o işte takımının alternatifsiz en iyisi, çatışabileceği bir adam yok, kimse ona performansından dolayı bir şey de diyemez, son 2'ye de kalabilir ama şampiyon olamaz buna eminim
Ne hallere düşmüş, Valla Hakan yarıştığı her dönemde kimlere kafa tuttu, stratejik zekasıyla da tam bir Survivor kendisi
Ahaha Anıl sembolü aldı Gökhan'a güle güle sanırım![]()