Adem fragmanda noktayı koyan isim yineAnıl mükemmel bir stratejiyla kurtardı kendiniBir de Tuğçe ve Ogeday falan onu bitirdiler Burçak'ı geçen konseyde, Anıl'ın üstüne çok gidilince halk da desteği verdi ona
![]()
Adem fragmanda noktayı koyan isim yineAnıl mükemmel bir stratejiyla kurtardı kendiniBir de Tuğçe ve Ogeday falan onu bitirdiler Burçak'ı geçen konseyde, Anıl'ın üstüne çok gidilince halk da desteği verdi ona
![]()
Ne dedi Serhat bir şeyler diyordu en son ben sonunu kaçırdım
Anılın kararında ne entrika vardı ne strateji vardı sadece mantıkNe dedi Serhat bir şeyler diyordu en son ben sonunu kaçırdım![]()
Ergen Tuğçe kızın işini bitirdi zaten yoksa herkes Anıl gider diyorduTüyo yine tuttu [emoji1]
Burçak zaten hiçbir zaman bir survivor olmayı hak etmiyordu. Umarım kankası Tuğçeye kavuşmak için çok beklemez.
Çok dedikodu yapıyordu ama bence yapmasa bile seveni hiç yoktu belki Tuğçenin fanlarıyla kalabilirdi ama o da bir yere kadar.Ergen Tuğçe kızın işini bitirdi zaten yoksa herkes Anıl gider diyordu![]()
Aynen ben Tuğçeninde çok gideceğini düşünüyorum antileri dündden sonra daha da çoğaldı.Çok dedikodu yapıyordu ama bence yapmasa bile seveni hiç yoktu belki Tuğçenin fanlarıyla kalabilirdi ama o da bir yere kadar.
Bu gün Adem'in performansı da iyi sayılırdı. Aslında takım olarak çok iyiler böyle giderse Kıbrıs'a 2-3 kişi gönderebiliriz.