Survivor 2017 - 7.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
65,619
Puanı
1,060
TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı'nın sunumuyla yayınlanan, ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor'ın 7.bölüm yorumlarını bu konu altından yapabilirsiniz.

Programda bu akşam ikinci dokunulmazlık oyununu, sonra da ada konseyini izleyeceğiz.

Survivor, yeni bölümüyle bu akşam 20:00'da TV8'de!

@sürgünüm @Bully @dosimosi @vadikızı @HachiKo @MayısKralı @eskici @Maskeli Fedai @Doğu @Billy Kane @Polat Şaşmaz @papuleoo @MasacRE- @Mr.At @EFE UYSAL

Pek yorumunu göremedim kimi tutuyorsun :A
Sampiyon tabii ki de Berna olacak ama Acun sayesinde degil kendisi olacak :A

İki gündür Berna Sema'yi tokatliyor izlemedin galiba :A

Geçen gün izlemedim de dün yendi balına onu gördüm :A Sema parkuru bitirdiğinde Berna daha tepelerde dolaşıyordu :A Ama atışı yapamadı şansına öyle kazandı işte yoksa Sema'yı kimse yenemez mümkün değil :A

Pek yorumunu göremedim kimi tutuyorsun :A
Sampiyon tabii ki de Berna olacak ama Acun sayesinde degil kendisi olacak :A
Al benden de o kadar, denk gelmemişiz demek ki pek :A Yoksa buralardayım :D

Furkan, İlhan, Adem üçlüsünden birini destekleyeceğim gibi görünüyor :D Gönüllülerden de Eser'i beğendim, karakterleri gözlemleme aşamasındayım hala :A

Ünlülerin ilk konseyi belirleyici olacak gibi kararımda :D

Berna iyi yarışıyor, bir falsosunu da görmedim ama şampiyon olacak kadar iddialı mı bilemiyorum :A

Geçen gün izlemedim de dün yendi balına onu gördüm :A Sema parkuru bitirdiğinde Berna daha tepelerde dolaşıyordu :A Ama atışı yapamadı şansına öyle kazandı işte yoksa Sema'yı kimse yenemez mümkün değil :A
Parkurda Sema'yi gecmesini beklemiyorum zaten ama fark da yemiyor bazen basa bas gidiyor bazen de biraz gerisinde kaliyor iyi yarisiyor yani :A Sema digerlerine baya fark atiyor ama Berna'ya atamiyor bu sene ikisi arasida baya rekabet olur Sema da cok iyi yarisiyor tabi hakkini yemeyelim :A

Al benden de o kadar, denk gelmemişiz demek ki pek :A Yoksa buralardayım :D

Furkan, İlhan, Adem üçlüsünden birini destekleyeceğim gibi görünüyor :D Gönüllülerden de Eser'i beğendim, karakterleri gözlemleme aşamasındayım hala :A

Ünlülerin ilk konseyi belirleyici olacak gibi kararımda :D

Berna iyi yarışıyor, bir falsosunu da görmedim ama şampiyon olacak kadar iddialı mı bilemiyorum :A
Furkan cok hizli ama atislari pek yapamiyor ben de seviyorum ama onu :A Adem'in de biraz acilmasi lazim :A Acun kimi sampiyon yapacak demisken o soruna geleyim bence Acun'un favorilerinden biri İlhan :A onu sampiyon yapmak icin ugrasabilir diye düsünüyorum onun disinda sampiyon yapar mi bilemiyorum ama Ogeday'i cok parlatacak gecen seneki Serkay gibi yapmaya calisacak at fava bekle :A son olarak Eser'i ben de begeniyorum cok güldürüyor bazen ve iyi yarisiyor sampiyon olmasini isterim ama dedigim gibi Acun Ogeday'i parlatmak icin Eser'i harcayabilir :A

@eskici aynı kişiyi destekliyoruz hayrolsun :X
Evet bu bir ilk galiba ama Berna efsanesini desteklemesek ayip olurdu :A

Furkan cok hizli ama atislari pek yapamiyor ben de seviyorum ama onu :A Adem'in de biraz acilmasi lazim :A Acun kimi sampiyon yapacak demisken o soruna geleyim bence Acun'un favorilerinden biri İlhan :A onu sampiyon yapmak icin ugrasabilir diye düsünüyorum onun disinda sampiyon yapar mi bilemiyorum ama Ogeday'i cok parlatacak gecen seneki Serkay gibi yapmaya calisacak at fava bekle :A son olarak Eser'i ben de begeniyorum cok güldürüyor bazen ve iyi yarisiyor sampiyon olmasini isterim ama dedigim gibi Acun Ogeday'i parlatmak icin Eser'i harcayabilir :A
Furkan'ı Atakan çalıştırmış zaten normaldir :A Adem, Serhat ve Sedat yüzünden çok destekçi kazandı, oyunlarda da açılırsa favorilerden olur :D

İlhan dünkü gibi yarışmaya devam ederse finale gider zaten :D

Aynen Ogeday da finali zorlayabilir, Hakan Hatipoğlu da tweet atmış zaten onun lehine :A

Sonunda senden beklediğimiz komplo teorisi geldi :A

Furkan'ı Atakan çalıştırmış zaten normaldir :A Adem, Serhat ve Sedat yüzünden çok destekçi kazandı, oyunlarda da açılırsa favorilerden olur :D

İlhan dünkü gibi yarışmaya devam ederse finale gider zaten :D

Aynen Ogeday da finali zorlayabilir, Hakan Hatipoğlu da tweet atmış zaten onun lehine :A

Sonunda senden beklediğimiz komplo teorisi geldi :A
Hakan da Acun'un adami zaten Ogeday'i parlatmak icin ugrasiyor :A eger Acun Ogeday'i sampiyon yaparsa bir daha da Survivor falan izlemem simdiden söyleyim :A Eser ve Furkan en cok hakedenler bence eger kizlardan sampiyon cikacaksa o kisi Sema veya Berna olmali zaten baska aday yok :A

Gönüllüler alsın artık, zaten konuyu @Bully açmış bu yorumdan başka tek kelime etmem size iyi yorumlar :A :A

Her zamanki gibi Berna şova hazir olun :A
@Bully izliyor musun yarismayi :A

Bensiz bir Survivor düşünülebilir mi hiç :A

Acun kimi şampiyon yapar bu sene sence, var mı bir tahminin :A

Sema tokatlamaktan bıktı Berna'yı siz hala Berna şov yapacak diyorsunuz :A

İlk oyun Serhat-Gökhan arasında oluyo 130 kg da Serhat kazanıyo :D @MayısKralı @EFE UYSAL

Gönüllüler alsın artık, zaten konuyu @Bully açmış bu yorumdan başka tek kelime etmem size iyi yorumlar :A :A
bu ucuz programı izlemek yerine oyuncu oylarınızı gönderin:X @HacHiko sen de katılmak ister msin :bhr:

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy