Sence Volkan'ın oy potansiyeli var mı abla?
Valla oyunlarda iyi genelde performansı güzel bu yönden bakarsak eğer bence var oy potansiyesi😉
Sence Volkan'ın oy potansiyeli var mı abla?
Adem toparlar inş birkaç güne.sssİlhan birinci Adem ikinci [emoji4] Adem sakatlanmasa bu gün birinci olabilirdi.
Badem nedirya.ssPerformans sıralaması: Beşiktaş'ın çocuğu İlhan Mansız 1'inci, Badem de ikinci.![]()
Yolda İlhan'ı görse foto ister. Anadolu çucuğu ayağına yatan ağlak herif.Badem nedirya.ss
Düşman olmuşsun ama söke söke şampi olacak bekleyin İlhanın yaptığıda kavgada normal değil Adem hatasını söylüyor adam çemkiriyorYolda İlhan'ı görse foto ister. Anadolu çucuğu ayağına yatan ağlak herif.![]()
Onu bunu bırakda senin Burçak aday olabilirİlhan Mansız ile Adem karşılaştırılmış.
![]()
Burçak benim nerden oluyor, @Dosi ile aramı bozacaksın. Kimseye baktığım yok benim.Onu bunu bırakda senin Burçak aday olabilir![]()
Yakında istemeye gidiyoruz yaniBurçak benim nerden oluyor, @Dosi ile aramı bozacaksın. Kimseye baktığım yok benim.![]()
Burçak benim nerden oluyor, @Dosi ile aramı bozacaksın. Kimseye baktığım yok benim.![]()
Sürgünüm artık Tuğçenin ismini ağzına almayacakmışYakında istemeye gidiyoruz yani![]()
Geçenlerde rüyamda bana kız istemeye gidiyoduk iki aile de Türk ama kızı İngilizce istemek zorundaydık, alamadık kızı.Yakında istemeye gidiyoruz yani![]()
Kız meseleleri seni bitirmiş abi rüyalarına giriyo deseneGeçenlerde rüyamda bana kız istemeye gidiyoduk iki aile de Türk ama kızı İngilizce istemek zorundaydık, alamadık kızı.![]()
ben sürgünüme hiç ümit vermedimki