Herhalde eleneceğine inanmıyorsunAnlaşıldı, Adem'in gitme zamanı geldi. Bizde yol veririz kendisine [emoji4]
O değilde on kelimesinden dokuzu ben delikanlıyım, delikanlığıma söz söyletmem anlaşılan bu konuda bir sıkıntısı var. Zaten dünkü Partide İlhan'ın övülmesi çok zoruna gidiyordu [emoji4]
Elenecek ama şu aşamada tabi ki elemeyecek. Finale az bir süre kala yol veririz kendisine [emoji4]Herhalde eleneceğine inanmıyorsun![]()
Bakalım akşam kim haklı
Dün gecenin en karizmatik erkeği Ilhan'dı![]()
Dün yemek yerdek İlhan börek sipariş verdi Adem'ler için ama Adem onda bile tersledi direk. Adem sürekli dediğin gibi delikanlıyım, yok şurada başarı gösterdim, yok şöyleyim böyleyim derken İlhan o kadar şey yapmış olmasına rağmen bir kere dile getirmedi fark burada zaten.Anlaşıldı, Adem'in gitme zamanı geldi. Bizde yol veririz kendisine [emoji4]
O değilde on kelimesinden dokuzu ben delikanlıyım, delikanlığıma söz söyletmem anlaşılan bu konuda bir sıkıntısı var. Zaten dünkü Partide İlhan'ın övülmesi çok zoruna gidiyordu [emoji4]
Adem hep ön planda olmak istiyor ve buna bağlı olarak ben böyleyim şöyleyim diye kendini üstün göstermeye çalışıyor. Sabriye de boks ile ilgili konuşuyor ama anlıyorsun bu kızın niyeti temiz. Yoksa kariyer ile ilgili konuşursak İlhan'ın İ'si bile hepsini süpürür [emoji4]Dün yemek yerdek İlhan börek sipariş verdi Adem'ler için ama Adem onda bile tersledi direk. Adem sürekli dediğin gibi delikanlıyım, yok şurada başarı gösterdim, yok şöyleyim böyleyim derken İlhan o kadar şey yapmış olmasına rağmen bir kere dile getirmedi fark burada zaten.![]()
Adem'i severdim ama burada bitti benim için videonun son saniyelerinde takımın hepsi sevinirken o çıkıp kameralara oynaması son nokta oldu.
https://www.tv8.com.tr/survivor/survivor-2017-36-bolum-ozeti-18754-video.htm
Hasan vardı All Star'da da o da böyle hep tutuluyordu 1.ciydi vs. ama halk Kıbrıs'a götürmedi yaptıklarından çünkü belli bir süre sonra itici görünüyor.Adem hep ön planda olmak istiyor ve buna bağlı olarak ben böyleyim şöyleyim diye kendini üstün göstermeye çalışıyor. Sabriye de boks ile ilgili konuşuyor ama anlıyorsun bu kızın niyeti temiz. Yoksa kariyer ile ilgili konuşursak İlhan'ın İ'si bile hepsini süpürür [emoji4]
Bence Adem böyle giderse Kıbrıs'ı görme şansını kaybedebilir.
Hasan da hep Turabi üzerinden prim yapıyordu sonra Turabi biraz sakinleşince Hasan elendi. Adem de Sabriye elenince o da elenme adayı olabilir.Hasan vardı All Star'da da o da böyle hep tutuluyordu 1.ciydi vs. ama halk Kıbrıs'a götürmedi yaptıklarından çünkü belli bir süre sonra itici görünüyor.![]()
İlk kez izledim iyiymiş.Hasan da hep Turabi üzerinden prim yapıyordu sonra Turabi biraz sakinleşince Hasan elendi. Adem de Sabriye elenince o da elenme adayı olabilir.
Sabriye ve Köksal Baba [emoji4] çok samimi bir kız
Ogeday'ı niye dışladın, o da bir final adayıaynı takımdaydılar ama bence bu yarışmayı ya adem yada ilhan alır takımları dağııncada haliyle rakip olarak birbirlerine girmişlerdiğerleri fguran gibi birşey @Bully
![]()
Aman o kızlarla çekirdek çitlesin dedikodu etsin ayoll erkeklerin işine karışmasınOgeday'ı niye dışladın, o da bir final adayı![]()
Sen niye hiç konularima ugramiyorsun etiketlerime dönmuyorsun? Benki her etkinliginde mutlaka bulunuyorum
Senin İlhan'ı yiyip final koltuğuna oturursa görürsün
Yumuşak sonuçta
kendi yarışmama bile bakamadım şu 2 günde cnm yarışmacılar kendi halinde takılıyorSen niye hiç konularima ugramiyorsun etiketlerime dönmuyorsun? Benki her etkinliginde mutlaka bulunuyorum![]()
Bugünü diyorum fikrini sordum defalarca etiketledim. Bende kendiminkiyle ugrasiyorum. Yeniyim ve zamanimi aliyor ama seninkinide ihmal etmiyorumkendi yarışmama bile bakamadım şu 2 günde cnm yarışmacılar kendi halinde takılıyor
![]()
![]()
![]()
ilk foruma gelir gelmez hemen oyumu yolladım cnm sen mayıskralı 2 olma az frene bas yanı acele etmeden götür bu işin sırrı buBugünü diyorum fikrini sordum defalarca etiketledim. Bende kendiminkiyle ugrasiyorum. Yeniyim ve zamanimi aliyor ama seninkinide ihmal etmiyorum