Survivor 2017 - 62. Bölüm Tanıtımı - İlhan vs Adem

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,880
Puanı
1,050
ADALAR BİRLEŞTİ:
İlhan vs Adem

aynı takımdaydılar ama bence bu yarışmayı ya adem yada ilhan alır takımları dağııncada haliyle rakip olarak birbirlerine girmişler :A diğerleri fguran gibi birşey @Bully :A

Söz diziside beğenilince Acun panik oldu ve yarina dokunulmazlik oluyor bide olay. Birleşmeden sonra hemen ertesi gün dokunulmazlik oynandiğini hatirlamiyorum ? @EFE UYSAL @Bully
Pazartesi iyice kızıştı :)

Anlaşıldı, Adem'in gitme zamanı geldi. Bizde yol veririz kendisine [emoji4]

O değilde on kelimesinden dokuzu ben delikanlıyım, delikanlığıma söz söyletmem anlaşılan bu konuda bir sıkıntısı var. Zaten dünkü Partide İlhan'ın övülmesi çok zoruna gidiyordu [emoji4]

O değilde on kelimesinden dokuzu ben delikanlıyım, delikanlığıma söz söyletmem anlaşılan bu konuda bir sıkıntısı var. Zaten dünkü Partide İlhan'ın övülmesi çok zoruna gidiyordu [emoji4]
Herhalde eleneceğine inanmıyorsun :)
Bakalım akşam kim haklı :)
Dün gecenin en karizmatik erkeği Ilhan'dı :A

Herhalde eleneceğine inanmıyorsun :)
Bakalım akşam kim haklı :)
Dün gecenin en karizmatik erkeği Ilhan'dı :A
Elenecek ama şu aşamada tabi ki elemeyecek. Finale az bir süre kala yol veririz kendisine [emoji4]

Aynen dün İlhan ortalığı yakıyordu [emoji4] adamın karizması yeter [emoji4]

Dün yemek yerdek İlhan börek sipariş verdi Adem'ler için ama Adem onda bile tersledi direk. Adem sürekli dediğin gibi delikanlıyım, yok şurada başarı gösterdim, yok şöyleyim böyleyim derken İlhan o kadar şey yapmış olmasına rağmen bir kere dile getirmedi fark burada zaten. :)

Adem'i severdim ama burada bitti benim için videonun son saniyelerinde takımın hepsi sevinirken o çıkıp kameralara oynaması son nokta oldu.

https://www.tv8.com.tr/survivor/survivor-2017-36-bolum-ozeti-18754-video.htm

Dün yemek yerdek İlhan börek sipariş verdi Adem'ler için ama Adem onda bile tersledi direk. Adem sürekli dediğin gibi delikanlıyım, yok şurada başarı gösterdim, yok şöyleyim böyleyim derken İlhan o kadar şey yapmış olmasına rağmen bir kere dile getirmedi fark burada zaten. :)

Adem'i severdim ama burada bitti benim için videonun son saniyelerinde takımın hepsi sevinirken o çıkıp kameralara oynaması son nokta oldu.

https://www.tv8.com.tr/survivor/survivor-2017-36-bolum-ozeti-18754-video.htm
Adem hep ön planda olmak istiyor ve buna bağlı olarak ben böyleyim şöyleyim diye kendini üstün göstermeye çalışıyor. Sabriye de boks ile ilgili konuşuyor ama anlıyorsun bu kızın niyeti temiz. Yoksa kariyer ile ilgili konuşursak İlhan'ın İ'si bile hepsini süpürür [emoji4]

Bence Adem böyle giderse Kıbrıs'ı görme şansını kaybedebilir.

Adem hep ön planda olmak istiyor ve buna bağlı olarak ben böyleyim şöyleyim diye kendini üstün göstermeye çalışıyor. Sabriye de boks ile ilgili konuşuyor ama anlıyorsun bu kızın niyeti temiz. Yoksa kariyer ile ilgili konuşursak İlhan'ın İ'si bile hepsini süpürür [emoji4]

Bence Adem böyle giderse Kıbrıs'ı görme şansını kaybedebilir.
Hasan vardı All Star'da da o da böyle hep tutuluyordu 1.ciydi vs. ama halk Kıbrıs'a götürmedi yaptıklarından çünkü belli bir süre sonra itici görünüyor. :)

Hasan vardı All Star'da da o da böyle hep tutuluyordu 1.ciydi vs. ama halk Kıbrıs'a götürmedi yaptıklarından çünkü belli bir süre sonra itici görünüyor. :)
Hasan da hep Turabi üzerinden prim yapıyordu sonra Turabi biraz sakinleşince Hasan elendi. Adem de Sabriye elenince o da elenme adayı olabilir.

Sabriye ve Köksal Baba [emoji4] çok samimi bir kız

Bugünü diyorum fikrini sordum defalarca etiketledim. Bende kendiminkiyle ugrasiyorum. Yeniyim ve zamanimi aliyor ama seninkinide ihmal etmiyorum
ilk foruma gelir gelmez hemen oyumu yolladım cnm sen mayıskralı 2 olma az frene bas yanı acele etmeden götür bu işin sırrı bu :A :A :A