Adem var Ogeday var başka da aklıma geldi az kaldı sabretkaç kişi kaldı kulaklarımı allahtan saçlarım koruyor yoksa gitmişti çoktan![]()
Adem var Ogeday var başka da aklıma geldi az kaldı sabretkaç kişi kaldı kulaklarımı allahtan saçlarım koruyor yoksa gitmişti çoktan![]()
mustim için nelere katlanıyorum ayoll kaç tane böyle fan kaldıAdem var Ogeday var başka da aklıma geldi az kaldı sabret![]()
Sende beni unuttun. Belki yarim saat birsey yazmadim yada daha fazlaŞahika güzeldi gerçekten![]()
Sende beni unuttun. Belki yarim saat birsey yazmadim yada daha fazla
Adem coşturuyor ortalığımustim için nelere katlanıyorum ayoll kaç tane böyle fan kaldı![]()
![]()
![]()
ogeday gelmese keşke![]()
Aynen muhteşemdiooo ademin sesi iyiymiş aslında @Bully @EFE UYSAL
masum halktan bir surat yapısı var halk birazda oyüzden benimsmeiş olabilir turabiler gibi değil![]()
Adem yıktı ortalığıooo ademin sesi iyiymiş aslında @Bully @EFE UYSAL
masum halktan bir surat yapısı var halk birazda oyüzden benimsmeiş olabilir turabiler gibi değil![]()
Adem yıktı ortalığı![]()
ogedaydan oryantel bekliyordum ben aslındaAynen muhteşemdi
Halkın adamı Adem Kılıççı şampiyon olacak inşallah
Ogeday'ın rap şova hazırız hadi bakalım![]()
Sorun degl canim. biraz modum düstü zaten yazasim yok konuda. biriyle konusmam gerekliydi oyüzden sizi izledim sadece. neyse size iyi sohbetler sonra gelirim belkiAyy özür dilerim şimdi seni etiketleyecektim nerdesin diye annem çağırdı yanına gittimde cnm ondan valla![]()