Survivor 2017 - 61. Bölüm Yorumları -Birleşme Partisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Bully @EFE UYSAL rekora ulastik galiba :A ben 84 mesaj yazmisim. bi yarim saat 40 dakika sizi izlemistim. en az 20 yorum daha yazardim o esnada keyfim kacmasaydi :D

Dikkat ediyorsan sesine laf söylemiyorum ama şuda ortada tam bir yalaka,tam bir yapmacık Furkan İlhan İle Serhat'ın gölgesinde,onlara yaranabilmek,onların yalakası olduğu müddetçe durum budur:)
bende kisiligine laf ettin diye sordum zaten :)

Acun torpil yaptı Emina Sarı gelin yorumunda en iyi performans dedi,burada dahi Acunun taraf tuttuğu ortada:)

Saçma saçma hareketler yapıyı işte deli :A
hadi bukadar yeter ben kaçıyorum bu konudan :A

2 kere survivor izledik bu yılın en keyifli 2 survivorunu forumda yaptık gibi hissediyorum mesaj sayılarında zaten en fazla sayı alan oldu ama o çok önemli değil keyif alarak izlediğimizi düşünüyorum eğlenerek önemli olanda bu aslında :Z @Bully

şimdi iş başına ms de racapları yapayım yarın gündüz oylama başlayacak akşamada şarkı etkinliğinden gruplar gelecek tatilim bitti yarın iş başı geldi ben kaçar :A :A :A

hadi bukadar yeter ben kaçıyorum bu konudan :A

2 kere survivor izledik bu yılın en keyifli 2 survivorunu forumda yaptık gibi hissediyorum mesaj sayılarında zaten en fazla sayı alan oldu ama o çok önemli değil keyif alarak izlediğimizi düşünüyorum eğlenerek önemli olanda bu aslında :Z @Bully

şimdi iş başına ms de racapları yapayım yarın gündüz oylama başlayacak akşamada şarkı etkinliğinden gruplar gelecek tatilim bitti yarın iş başı geldi ben kaçar :A :A :A
Senin MS konularınıda geçtik :A :A

Baya baya keyif aldık survivor muhabbetinden eğlenceli ve zevkliydi ara ara yaparız böyle :A