Fırkanın albümü de varEvet, Efecan da şarkıcıydı ve yarıştırılmamıştı, Acun yalakası Furkan'a torpil geçti.
Fırkanın albümü de varEvet, Efecan da şarkıcıydı ve yarıştırılmamıştı, Acun yalakası Furkan'a torpil geçti.
yok birsey. paylasmak guzeldir diye bir cevabim olmustuda yazinane oldu yine cnm![]()
Efecan evet hatirlamadim biranEvet, Efecan da şarkıcıydı ve yarıştırılmamıştı, Acun yalakası Furkan'a torpil geçti.
Dikkat ediyorsan sesine laf söylemiyorum ama şuda ortada tam bir yalaka,tam bir yapmacık Furkan İlhan İle Serhat'ın gölgesinde,onlara yaranabilmek,onların yalakası olduğu müddetçe durum budurneresi yapmacik ya sizde
Yalakalar hep 1 adım önde olur bilmezmisinizmusti ademe aslında spoi verdi ben olsam seni seçerdim ama acun furkanı seçmemi söyled dedi ben öyle anladım@EFE UYSAL
Evet, Efecan da şarkıcıydı ve yarıştırılmamıştı, Acun yalakası Furkan'a torpil geçti.
bende kisiligine laf ettin diye sordum zatenDikkat ediyorsan sesine laf söylemiyorum ama şuda ortada tam bir yalaka,tam bir yapmacık Furkan İlhan İle Serhat'ın gölgesinde,onlara yaranabilmek,onların yalakası olduğu müddetçe durum budur![]()
Geçen 18 sayfaydı galiba yeni rekor@Bully @EFE UYSAL rekora ulastik galibaben 84 mesaj yazmisim. bi yarim saat 40 dakika sizi izlemistim. en az 20 yorum daha yazardim o esnada keyfim kacmasaydi
![]()
Ama gerçek bu sonuçta yalaka olduğu baştan ortadabende kisiligine laf ettin diye sordum zaten![]()
bu desterede geldi bildirimler falan bu survivordada akrıştı gözümden kaçan olmus olabilir cnm senin furkana tepkili milletyok birsey. paylasmak guzeldir diye bir cevabim olmustuda yazinazaman asimina ugradi degerini kaybetti
Efecan evet hatirlamadim biran![]()
bu manyak napıyorkı
Saçma saçma hareketler yapıyı işte delibu desterede geldi bildirimler falan bu survivordada akrıştı gözümden kaçan olmus olabilir cnm senin furkana tepkili millet
bu manyak napıyorkı![]()
ADEMde benimbu desterede geldi bildirimler falan bu survivordada akrıştı gözümden kaçan olmus olabilir cnm senin furkana tepkili millet
bu manyak napıyorkı![]()
hadi bukadar yeter ben kaçıyorum bu konudanSaçma saçma hareketler yapıyı işte deli![]()
Senin MS konularınıda geçtikhadi bukadar yeter ben kaçıyorum bu konudan
2 kere survivor izledik bu yılın en keyifli 2 survivorunu forumda yaptık gibi hissediyorum mesaj sayılarında zaten en fazla sayı alan oldu ama o çok önemli değil keyif alarak izlediğimizi düşünüyorum eğlenerek önemli olanda bu aslında@Bully
şimdi iş başına ms de racapları yapayım yarın gündüz oylama başlayacak akşamada şarkı etkinliğinden gruplar gelecek tatilim bitti yarın iş başı geldi ben kaçar![]()
![]()
![]()