Survivor 2017 - 61. Bölüm Tanıtımı - Birleşme Partisi + Fatih Terim

D
Acun ile iş birliğimizi yine konuşturmuşuz ayoll ben mustiyi oda eminayı konuk alıyordu dedik ozaman birleştirelim çift oarak survivorlarımıza katılsınlar böylece emina bana mustide acuna beleşe gelmiş oldu :A :A :A

@Bully @MasacRE- @efe UYSAL @sokak sanati bu akşam kimselere söz vermeyin 21:00 civarı buluşalım ayoll mustimin şerefine dahada coşturucam belkide bu yıl beraber izlediğimiz son survivor olucak kaçırmak istemeyenler 21:00 da burda olsun
:Z:Z:Z

@Bully @efe UYSAL @sokak sanati @MasacRE-
Dur alinti yapayimda görsünler :)

Acun ile iş birliğimizi yine konuşturmuşuz ayoll ben mustiyi oda eminayı konuk alıyordu dedik ozaman birleştirelim çift oarak survivorlarımıza katılsınlar böylece emina bana mustide acuna beleşe gelmiş oldu :A :A :A

@Bully @MasacRE- @efe UYSAL @sokak sanati bu akşam kimselere söz vermeyin 21:00 civarı buluşalım ayoll mustimin şerefine dahada coşturucam belkide bu yıl beraber izlediğimiz son survivor olucak kaçırmak istemeyenler 21:00 da burda olsun

Bol bol şov olacak Fatih hocada var daha finali izliceksin :A

Merakla bekliyoruz akşamı, bu haftasonu senin haftasonun oluyor resmen kız 8-9 Nisan 2017 tarihlerini ömrün boyunca unutmazsın artık :A

Haha ee bende hazirdayim :A ondan sordum Efeye :A

9@Bully konuyu sen aç kavga olacak :A

@EFE UYSAL :A
Benim kapacağım ne malum :A

Merakla bekliyoruz akşamı, bu haftasonu senin haftasonun oluyor resmen kız 8-9 Nisan 2017 tarihlerini ömrün boyunca unutmazsın artık :A

Iyi ozaman herkes kapışsın :A
Bizleri banla ayarla sonra aç banı :A

dün acısıyla tatlısıyla gerçekten en güzel günümü yaşadım bu akşamda öyle olucak tabi musti birazda bahane sizlerle güzel zaman geçirmek en güzel şey olucak bu akşam :Z
@EFE UYSAL

Reyting kaçıran Mustafa Sandal mı gelmiş bugün iyice düşer Survivor. Malum son 2 programı da yayından kaldırıldı. :A

Fatih Terim iyiymiş ama bugün @batuhankaralar'ı izleyeceğiz. :D

Evet canım akşam çok eğlenicez :A

Kesinlikle :A Başarılar dilerim o zaman sana :A
Şu dakika meselesi işi bozuyor :A genelde 1 geçe başlatirim hep :D Efenin elinden almistim bir kere bakalim :A olmasada önemli değil :) ama önemli tabi :F