Bölünecekler net zatenBu ne abi ne zaman açsam ünlüler takımı bir anlaşmazlık içindeBaya bölünecek bunlar bu gidişle.
Furkan arkadan konuşuyornesini mesela kavgalarda araya girip yatıştırmasını çok seviyorum ben ya
Bölünecekler net zatenBu ne abi ne zaman açsam ünlüler takımı bir anlaşmazlık içindeBaya bölünecek bunlar bu gidişle.
Furkan arkadan konuşuyornesini mesela kavgalarda araya girip yatıştırmasını çok seviyorum ben ya
Bu ne abi ne zaman açsam ünlüler takımı bir anlaşmazlık içindeBaya bölünecek bunlar bu gidişle.
Bölünecekler net zatenAdem hepsini ipe dizecek
Furkan arkadan konuşuyor![]()
Yüzüne söylesin yiyosa birde güçlünün yanında yer alıyorŞimdi konuşuyor furkan yatamaz falan diyor![]()
Sağlam karakteri olduğunu düşünmüyorumnesini mesela kavgalarda araya girip yatıştırmasını çok seviyorum ben ya
Sağlam karakteri olduğunu düşünmüyorum
Bölünecekler net zatenAdem hepsini ipe dizecek
Furkan arkadan konuşuyor![]()
Yüzüne söylesin yiyosa birde güçlünün yanında yer alıyor![]()
Erdi Sadini yanına çekecekSağlam karakteri olduğunu düşünmüyorum
Adam 27 yaşında yaw bi zahmet otursun artıkYaşı daha küçük olduğu için karakteri oturmamış tabii😉
Ademi hiç sevmedim ben yaSedat Serhat ve Adem genelde bu üçü hep karıştırıyor ortalığı
![]()
Adam 27 yaşında yaw bi zahmet otursun artık![]()
Ademe sataşan onlar Adem nazik ve dürüst ve sakin çocuk hep onlar üstüne geliyor ama yakında kavga ederlerAdemi hiç sevmedim ben yaSedat Serhat ve Adem genelde bu üçü hep karıştırıyor ortalığı
![]()
Eser bonzu içmiş kafa yapmış![]()
Ama o nasıl bağırmaktı çok iticiTanıtımda gördüm her yerim ağrıyor açım uyuyamıyorum diyordu bünye kaldıramadı galiba😉
Ama o nasıl bağırmaktı çok itici![]()