Erdi gider.50K oy kullandığı ankette bile Erdi,Berna ve Sabriye aynı oyda nerdeyseBöyle pota görülmedi gerçekten
Erdi gider.50K oy kullandığı ankette bile Erdi,Berna ve Sabriye aynı oyda nerdeyseBöyle pota görülmedi gerçekten
@Çiğdem- konsey var şimdi heyecanı kaçırma reklam bitince elenen belli olcak![]()
Bernanın destekçisi baya fazla ve performansı kötü değil Erdi gibiBerna giderse ne yapacan efe
Bernanın destekçisi baya fazla ve performansı kötü değil Erdi gibi![]()
Erdiye üzüldüm be seviyodumVay be Erdi de gitti sonunda
Ego grubu şokAdem - Sabriye ikilisi yola tam gaz devam
![]()
Yine tartışıyorlar Sabriye oy potansiyeli olduğunu düşünerek ego yapmış.Fragman ne öyle.😱
Hiç performansı yoktu, ona rağmen birleşme partisini görebilirdi ama çok zorlu potaya düştü bu sefer. ssErdiye üzüldüm be seviyodum![]()
Yine tartışıyorlar Sabriye oy potansiyeli olduğunu düşünerek ego yapmış.
Sabriye ego yapmış bence oy potansiyeli olduğunu düşünerek.Hiç performansı yoktu, ona rağmen birleşme partisini görebilirdi ama çok zorlu potaya düştü bu sefer. ss
Yarışmanın önemli bir rengi gitti tabiiGönüllüler adasını izlemeye gerek yok artık
Adem'le Sabriye kavga ediyorlar la gördün mü. ss Sabriye sana hakkımı helal etmiyorum falan dedi.
Sabriye Ademe bana istediğin sözleri söyleyebilirsin dediAdem'de kaybeder ama bu egoist tavır ile. Cümleleri çok yanlış.![]()