Survivor 2017 - 55.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
129,211
Puanı
1,060
Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Tv8'de yayınlanan sevilen yarışma programı Survivor'un 55.bölüm yorumlarını bu başlık altından yapabilirsiniz.

Yarışmada bu akşam ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak.İlk dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı. Geçen hafta gibi bu hafta da Erdi ve Berna aday oldu.
Serhat ve Sabriye’nin kavgasına şahit olacağımız yeni bölüm bu akşam 20:00'da Tv8'de​

@Bully dünkü oyunun tekrarını izledinmi? 5-0 lık mücadeler vardı :)

@Bully dünkü oyunun tekrarını izledinmi? 5-0 lık mücadeler vardı :)
Gece baktım konser dönüşü, güzel mücadele olmuş evet, 5-0'a 5-0'la karşılık vermemiz iyi ve enteresan olmuş. :)

Şahika'nın performansı da belirleyici olmuş tabii. Adem de 1.gidiyor şu an, nazar değmesin. :) Anıl'ı boğduğu sahneler eğlenceliydi :D

Gece baktım konser dönüşü, güzel mücadele olmuş evet, 5-0'a 5-0'la karşılık vermemiz iyi ve enteresan olmuş. :)

Şahika'nın performansı da belirleyici olmuş tabii. Adem de 1.gidiyor şu an, nazar değmesin. :) Anıl'ı boğduğu sahneler eğlenceliydi :D
Millet tepkili o boğma sahnesinde :) Anılın hakkıydı falan diyorlar.
Sabriye hırs yapınca kazanıyormuş :A tuhaf bu kız ya :D
Adem neyde birinci?okadar yenilmişti?
Akşamki ilk mücadeleyi yine @MasacRE- nin Ogedayı alacak :)

Şahika şaşırtıyor bazen iyi oluyor bazen kötü bazende belirleyici oluyor :D

Millet tepkili o boğma sahnesinde :) Anılın hakkıydı falan diyorlar.
Sabriye hırs yapınca kazanıyormuş :A tuhaf bu kız ya :D
Adem neyde birinci?okadar yenilmişti?
Akşamki ilk mücadeleyi yine @MasacRE- nin Ogedayı alacak :)
Sıralamada birinci gidiyor şu an, aç siteye bak :D Çok oyun oynadığı içindir muhtemelen, 13 oyundan 7'sini almıştı sanırım.

Acunmedya ne diyorsa o 😛 :A

Sıralamada birinci gidiyor şu an, aç siteye bak :D Çok oyun oynadığı içindir muhtemelen, 13 oyundan 7'sini almıştı sanırım.

Acunmedya ne diyorsa o 😛 :A
Öyle diyorsa öyledir :D iyi umarim akşama yenilgisiz devam ederde şu şansızlığın önüne geçer :D
Dün Boğma meselesini konuşunca çok tatliydi :A

Elinden geleni yapıyor kız, dün 3 puan getirmiş Sema hala hakkını vermiyor, çünkü onu yazmak için bahane yaratmak zorunda. :)
Ben sen @denizz19 ve @vadikızı katilsak aynı takimda olsak acaba birbirimizin sırtından bicaklarmiyiz ? :A Melek sulu göz ağlayanımız olur :D Denizde plancılık yapan biri olur :A

Elinden geleni yapıyor kız, dün 3 puan getirmiş Sema hala hakkını vermiyor, çünkü onu yazmak için bahane yaratmak zorunda. :)

evet tabii yapıyor sabriyeye göre düşünürsek çok iyi sema sakatlandı ya ondan hala kendini toplamamış olabilir ya 😉