Ay tamam YalnizSen "yanlız" yazınca "yalnız" diye düzeltesim geliyor hepTakıntılıyım da biraz bu konuda
Adem sonunda yendi Gökhan'ı
Bende senin hatalarini yakalamistim ama benim bahanem var beyefendi
Ay tamam YalnizSen "yanlız" yazınca "yalnız" diye düzeltesim geliyor hepTakıntılıyım da biraz bu konuda
Adem sonunda yendi Gökhan'ı
"Bende" değil "ben de" olacakAy tamam Yalniz
Bende senin hatalarini yakalamistim ama benim bahanem var beyefendisizin gibi Türkiye mekteplerinde okumadik
Aman bende yazarim banane"Bende" değil "ben de" olacakSon kez söylerim daha da yaparsan sağlık olsun artık napalım
Sema Elif'e yenildi ve ödülü kaybettik. ss
Sen bakma bana canavar gibisin maşallahAman bende yazarim bananebazen düzeltiyorum ama enerjimi aliyor ne yapayim yaniben çekinirdim türkçe konusunca eskiden ve belkide iyi degilim diye daha önce hiç forumlara üye olmadim.
Yok gerçekten bazen üzülüyorumSen bakma bana canavar gibisin maşallahZaten dilbilgisini benim gibi doğru kullanan üye sayısı çok az, sadece takılayım dedim azcık sana
Teknik konuları bilemem tabii, bazı Türkçe terimleri öğrenmen gerekebilir ama onları da çalışarak halledersin zatenYok gerçekten bazen üzülüyorum
Türkiyede yaşasam acaba sıkıntı yaşarmıyım diyede aklimda soru işareti vartatillerde sıkıntı yaşamadım ama orda iş hayatı nasıl olur bilemiyorum
Benim meslek çokTeknik konuları bilemem tabii, bazı Türkçe terimleri öğrenmen gerekebilir ama onları da çalışarak halledersin zaten
Onun dışında da bir sıkıntı yaşamazsın rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?