- Reaksiyon puanı
- 63,943
- Puanı
- 1,060
Valla resmini gördüm artık görürsem tanırım senineyse yazin muhabetimiz olmayacak oyüzden rahat rahat gezerim Ankara da Gölbaşında(inşallah
)
Valla resmini gördüm artık görürsem tanırım senineyse yazin muhabetimiz olmayacak oyüzden rahat rahat gezerim Ankara da Gölbaşında(inşallah
)
Ay okadar belli olmuyor simam be yada?Valla resmini gördüm artık görürsem tanırım seniEn azından yerini öğrendim, bu da bir şeydir
![]()
Bana yeter o kadarıAy okadar belli olmuyir simam be yada?yanliş kizlarin yanina gidersin haha
Bilmediğin baska bir detay varda o da bana kalsınBana yeter o kadarıHata yapmayacağımı düşünüyorum
![]()
Öyle olursa gitBen açtım Adem kesin yenilecek.@EFE UYSAL
Bilmediğin baska bir detay varda o da bana kalsın
Öyle olursa git![]()
Yine kaybetti ama canli yayin olsaydi senin uğursuzluğun derdimGenelde öyle oluyor ben izlediğimde bu çocuk kaybediyor.![]()
Sanırım biliyorum o detayı da emin değilim neyse o da bende kalsınBilmediğin baska bir detay varda o da bana kalsın
Öyle olursa git![]()
evet bencede kalsinSanırım biliyorum o detayı da emin değilim neyse o da bende kalsın![]()
Aynen Survivor'a yoğunlaşalım artık bu kadar stres yeter sanaevet bencede kalsincok konusmaya gerek yok
korkutma beni artik konuyu kapatalim
![]()
yok yani özel konusma olsa neysede cok fazla ulu orta yerde detay konustukAynen Survivor'a yoğunlaşalım artık bu kadar stres yeter sana![]()
Yine kaybetti ama canli yayin olsaydi senin uğursuzluğun derdim![]()
Hemen kapat kanaliHer seferinde bu oluyor ama ben ne zaman izlesem bu adam kaybediyor![]()
@Bully yemek yemeyemi gittin yine ?
Aa valla yemek dedim yine aciktiğimi hissettim
Yine gece yemelerine baslayacam belli
Hemen kapat kanali![]()
Forumumuzun üniversiteye hazırlanan sevilen yöneticisi @ozgur2113 ile whatsapp görüşmesi yapıyordum da@Bully yemek yemeyemi gittin yine ?
Aa valla yemek dedim yine aciktiğimi hissettim
Yine gece yemelerine baslayacam belli
Hemen kapat kanali![]()
Evet ya bende sen konuda yalniz kalma diye gelmistim zatende ben yalniz kaldimForumumuzun üniversiteye hazırlanan sevilen yöneticisi @ozgur2113 ile whatsapp görüşmesi yapıyordum da
Zaten bizim takımdan pek hayır yok bu oyunda. ss
Sen "yanlız" yazınca "yalnız" diye düzeltesim geliyor hepEvet ya bende sen konuda yanliz kalma diye gelmistim zatende ben yanliz kaldim
Yarin yoksun pazar inşallah iyi bir oyun olur izleriz![]()