İnş alıcaklar bu bayrak yarışını Adem için kritik. Anılıda biraz seviyorum ben beBu Anıl çok değişik cidden ya ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyor
Adem alır umarım bayrak yarışını, final yapmaya çok ihtiyacı var.
Adem almış ve @Bully sessiz kalmışAdem gömdü GoriliCeza oyununu ünlüler kazandı.
Her iki turda da gönüllüler 1-0 yenik başlıcak
Yemek yerken izledim Adem'imin takıma galibiyeti getirmesini
Burda belirtmemissinde. Aa ben daha yemek yiyecektim iyiki hatırlattınYemek yerken izledim Adem'imin takıma galibiyeti getirmesini![]()
O an forumda olsaydım belirtirdim, sonradan yazmam aynı etkiyi vermeyeceği için yazmadımBurda belirtmemissinde. Aa ben daha yemek yiyecektim iyiki hatırlattın![]()
Haklısın. Ah bi kalkabilsem yerimden mutfağa gidecemde ayaklar istemiyorO an forumda olsaydım belirtirdim, sonradan yazmam aynı etkiyi vermeyeceği için yazmadım![]()
Ne yaptın kı bugün bu kadar yorulacakHaklısın. Ah bi kalkabilsem yerimden mutfağa gidecemde ayaklar istemiyor![]()
Sorma evdeki herşeyi didik didik ettim hem temizlik hemde atilacak esyalar giysiler falanNe yaptın kı bugün bu kadar yorulacak![]()
biz kadınlar böyleleri yüzünden erkekelr tarafından hep genelleme yapılmaya mahkumuz galiba keşke şöylelerini sınır dışı etsek
Hemşerinle nasıl konuşuyosun öyle ağzına yakışmadıbiz kadınlar böyleleri yüzünden erkekelr tarafından hep genelleme yapılmaya mahkumuz galiba keşke şöylelerini sınır dışı etsek![]()
![]()
![]()
aman bizi kötü örnek gösteriyor inş karadeniz sınırlarına sokmayız bu yam yamıHemşerinle nasıl konuşuyosun öyle ağzına yakışmadı![]()
Vurur sana bak kızdırmayın kızıaman bizi kötü örnek gösteriyor inş karadeniz sınırlarına sokmayız bu yam yamı![]()
hahah aa şu ecünnüyü paylasıp durma gece gece sinir bastı ayoll