Survivor 2017 - 50. Bölüm Tanıtımı - Adem vs Sema

hhhaha aa evet yarın ben survivorda kim elenmiş ona bakıcam @Bully de kösemde hortlayan bir çocuk varmış ona bakacak ayoll danışıklı dövüş olucak biraz :A :A :A @xemrexxx
Konsey zamanına denk gelmez umarım, inşallah denk getirmeye çalışırız bakalım :A

Hayır işte Genç Osman bölümün başlarında gelirse konseye denk gelebilir diyorum :A
sen acun bittikten sonraya bakarsın zaten cnm bu osmanda 1 defa görünüp kaybolmaz sanırım ayoll başka sahnesi yine gelir zaten murat bataklığa gömülmüştü kayıp onu bu çocuk kurtarıyor galiba muratla bir çok sahnesi olur bu bölüm :A

sen acun bittikten sonraya bakarsın zaten cnm bu osmanda 1 defa görünüp kaybolmaz sanırım ayoll başka sahnesi yine gelir zaten murat bataklığa gömülmüştü kayıp onu bu çocuk kurtarıyor galiba muratla bir çok sahnesi olur bu bölüm :A
Erdi elencekmi bakalım :A

Yattara geçen sezon vardı :F :F
Onu diyor onu :A 2016 da elendi @Çiğdem- :A
İbrahim kim be öyle biri yok bu sezon :A Yattara'yı diyorsan o geçen sezon yarıştı :A
hhahah aman o işte ibrahim değilmi gerçek adı yattara :A

aa geçen yılmıydı o ben bu sezon diye aklımda kalmış nedense hatta efeye onu tutuyorum tarık menguclerle beşiktaşlı ilhanlarla demiştim birkaç kez bana bu yıl yok dememişti :A

@Çiğdem- sana peşin peşin diyelim İlhan bu sene elenir. Seneye allstar olup katilmazsa seneye sorma bize nezaman elendi diye :F
@Bully @EFE UYSAL şimdiden önlem alayım dedim :D

hhahah aman o işte ibrahim değilmi gerçek adı yattara :A

aa geçen yılmıydı o ben bu sezon diye aklımda kalmış nedense hatta efeye onu tutuyorum tarık menguclerle beşiktaşlı ilhanlarla demiştim birkaç kez bana bu yıl yok dememişti :A
@EFE UYSAL gençliğinin en güzel zamanlarında şimdi, aklı bir karış havada normaldir :A

@Çiğdem- sana peşin peşin diyelim İlhan bu sene elenir. Seneye allstar olup katilmazsa seneye sorma bize nezaman elendi diye :F
@Bully @EFE UYSAL şimdiden önlem alayım dedim :D
@EFE UYSAL gençliğinin en güzel zamanlarında şimdi, aklı bir karış havada normaldir :A
ayy ilhan herkesi yeniyordu bee efeyle kaanın ademide ilhan sayesinde kazanıtyor aynı takıma girmiş akıllık edip ilhan kazanıyor diğerleir yattığı yerden oyun kazanıyor ayoll :A