Şakşuka mı olacakbencede olmaz sedatta ilhan mansızda lider olamaz ya
Şakşuka mı olacakbencede olmaz sedatta ilhan mansızda lider olamaz ya
Sedat zaten her seye karisiyor rahat duramiyorAdem de boksçu Sabriyede boksçu bulaşan yandı sanane nasıl yatarsa yatar sen ne karışırsın Sedat![]()
Tipe bak kalıba bak ondan lider olur mu![]()
![]()
Şakşuka mı olacak![]()
Ademay yok oda olmaz bilemiyorum kim olur ya
Berna Semayı gömdüSedat zaten her seye karisiyor rahat duramiyor![]()
Adem
Berna Semayı gömdü![]()
Şimdi sataşçak SedatAdem evet bak o olur kavgacı bir tip değil güzelde yarışıyor![]()
Gömecek tabi biz bosuna sevmedik Berna'yiAdem
Berna Semayı gömdü![]()
Şimdi sataşçak Sedat![]()
Adem kesin birini dövecek baksana fragmanda yine Serhat'la kavga ediyorAdem döv şunu![]()
![]()
Çok sabırlı davrandı belliki son zamanlarda Survivorı dövüşçü kazanıyor diye oda kazanabilr adaylardan diye düşündüklerinden sataşıyorlar ama onlar elenecekaynen adem efendi birine benziyor kavgacı biri dğeil
Çok sabırlı davrandı belliki son zamanlarda Survivorı dövüşçü kazanıyor diye oda kazanabilr adaylardan diye düşündüklerinden sataşıyorlar ama onlar elenecek![]()
Sedat cok bos konusuyor
Serhatında çok şansı yokkimler sedatımı diyosun sedat çok durmaz bencede elenir![]()
Boşboğaz işte Şahika, Sabriye ve Sema sakin isimlerSedat cok bos konusuyor![]()
Serhatında çok şansı yok
Boşboğaz işte Şahika, Sabriye ve Sema sakin isimler![]()
Adem'e yarıyor bu durum, halk mağdurları destekler her zaman
Sabriye de boksçu ve güçlü isterse hepsini yere indirir Serhat ve Sedatta dahilbencede serhatın şansı yok oda çok kalmazsabriyeydi sanırım ne kadar sinirlendi öyle
hırslı bayağı
Adem sakin çocuk ve nazik biri ama buna sataşıyorlar kışkırtmaa çalışıyorlar benim anladığım son senelerde Survivorı dövüşçüler kazandığı için Ademde dövüşçü olduğu için şampiyonluk adaylarından da gözüktüğü için onu hedef belirlediler amaçları şutlamakAdem'e yarıyor bu durum, halk mağdurları destekler her zaman
Serhat'la Sedat'ı ben de hiç sevmiyorum. Serhat sanki dövecek Adem'i artistlik yapıyor bir de![]()
Tek oyun oynadı abi az farkla kaybetti. Ve İlhana sataşmaya başladı meşhur ikili Serhat ve Sedat.@EFE UYSAL @vadikızı İlhan Mansız kaç oyun aldı?