Şimdi oldu işteYok abla seni işinden alı koymak istemiyorum ama tabiki gel yerimiz var sana bizde zorlama yok ayrı
Şimdi oldu işteYok abla seni işinden alı koymak istemiyorum ama tabiki gel yerimiz var sana bizde zorlama yok ayrı
Adem de fazla iyi olmasin sonra hayal kirikligi yasar
Halk yanında yeterliAdem de fazla iyi olmasin sonra hayal kirikligi yasar
Umarim cizgisini hic bozmaz ve performansinida en kisa zamanda yine duzeltirHalk yanında yeterli
Fragman konusunda etiketledim Ögeday ve Gökhandan önde gelmiş parkurdaUmarim cizgisini hic bozmaz ve performansinida en kisa zamanda yine duzeltir
sonunu getirmek mesele isteFragman konusunda etiketledim Ögeday ve Gökhandan önde gelmiş parkurda
O kadar performansı kötü dedik sonuçsonunu getirmek mesele istebakmadim konuya ben suan tek burdayimbir yandan isimi halediyorum bir yandan sana cevap yaziyorum
1 Furkanmi ?O kadar performansı kötü dedik sonuç
Bu hafta uçtu resmen Furkan şanssızlığını kırdıFurkan belliydi zatenharika
Umarim devamida gelir. Zaten hizli bir cocuk. atislarda sansizdiBu hafta uçtu resmen Furkan şanssızlığını kırdı
Karakterini de düzeltirse başkalarına sığınmassa belki kıbrısı görürUmarim devamida gelir. Zaten hizli bir cocuk. atislarda sansizdi
Karakterini de düzeltirse başkalarına sığınmassa belki kıbrısı görür
Karakterinde problem yokKarakterini de düzeltirse başkalarına sığınmassa belki kıbrısı görür
Aynen baya bozdu kendiniAslında başlarda iyiydi Furkan açlık yüzündenmi oldu ne oldu anlamadım ki
Aynen baya bozdu kendiniSerhat onu değiştirdi
Serhat abisi onu yetiştirdiGaliba yoksa iyiydi başlarda abi abla diyordu ben şimdi kimseye dediğini duymuyorum hemen tartışmada gözü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?