İyi oldu 1 oyun kaybettiği, çok şımarırdıSenin nazarin özellikle 😡
İyi oldu 1 oyun kaybettiği, çok şımarırdıSenin nazarin özellikle 😡
Parkurda gelse hep önde geliyor ama atışBir güç oyunu gelir inşallah yine![]()
Şımarsa dün şımarırdı. Dokunulmaz olmasina ragmen takimina dokunulmazlik getirdi 4 puanla 😉İyi oldu 1 oyun kaybettiği, çok şımarırdı![]()
Ademi hastalık etkilemiş azda olsa yavaşlamış oynadıkça açılacak.İyi oldu 1 oyun kaybettiği, çok şımarırdı![]()
Atışlar işi bozuyo Merve Aydında da öyle bi şanssızlık vardı nerdeyse bütün oynadığı oyunlarda önde geliyodu ama birçok oyunu kaybettiParkurda gelse hep önde geliyor ama atış![]()
İnşallah o şanssızlığı kırar gerekirse daha önde gelerek daha avanslı şans yakalasın.Atışlar işi bozuyo Merve Aydında da öyle bi şanssızlık vardı nerdeyse bütün oynadığı oyunlarda önde geliyodu ama birçok oyunu kaybetti
Aynen kanka swordsman'e inancımız tam toparlayacaktır en kısa zamandaAdemi hastalık etkilemiş azda olsa yavaşlamış oynadıkça açılacak.
1 haftadır eski formundan uzak biz buna alışık değilizAynen kanka swordsman'e inancımız tam toparlayacaktır en kısa zamanda![]()
Ünlüler kazandı şimdi adada ödüllerini bekliyolarNe oldu reklam falanmi olduda yazmamissiniz sonucben izleyemiyorum simdi
Adem reyiz İlhan'a gereken ayarı verdi1 haftadır eski formundan uzak biz buna alışık değiliz![]()
Kim aldi son sayiyi? Semami?Ünlüler kazandı şimdi adada ödüllerini bekliyolar![]()
Ben Furkan'ın kaybettiği sayıda kalmıştım, takip edemedim kimin kazandığını
Aynen Sema aldı
Sen Kirginlarda laf yetistirirken farketmemissindirBen Furkan'ın kaybettiği sayıda kalmıştım, takip edemedim kimin kazandığını![]()
Sabriye yine şov yapıcakBen Furkan'ın kaybettiği sayıda kalmıştım, takip edemedim kimin kazandığını![]()
Sen Ms de ki yorumuma baksana senin sarki hakinda
Gördüm şaşırttın beniSen Ms de ki yorumuma baksana senin sarki hakinda![]()