geçti o sahne ben açınca o vardıSen nereyi izliyorsun ya ben hiç öyle bir şey görmüyorum şu an![]()
Tuğçe ve Ogedaya laf söylemek yasak @Çiğdem-Tuğçe ergenine istediğin kadar giydirebilirsin şu an ağlayarak konuşan gıcık kızDün maymun suratlı demiştin sanırım
![]()
hahah şu konusanmı evet maymun suratlıama demin omuydu değilmiydi bilmiyorum dedikodu yaptın suclaması yiyordu kız oğlanlarda kız gibi olmuslar bu adada aşk olmaması normal
@EFE UYSAL
Bulut'u kastediyorsun ona yumuşak diyenler var evethahah şu konusanmı evet maymun suratlıama demin omuydu değilmiydi bilmiyorum dedikodu yaptın suclaması yiyordu kız oğlanlarda kız gibi olmuslar bu adada aşk olmaması normal
@EFE UYSAL
Oyun zamanıhenüz bşi anlamadımkı ayoll boş boş konusuyorlar![]()
henüz bşi anlamadımkı ayoll boş boş konusuyorlar![]()
Oyun zamanı![]()
![]()
vlla kim kim bilmiyorumkı ayoll neyseki konusmayı geçtiler yarım saat sürermi oyunBulut'u kastediyorsun ona yumuşak diyenler var evet
Ahan da oyun başlıyor, en heyecanlı kısım![]()
vlla kim kim bilmiyorumkı ayoll neyseki konusmayı geçtiler yarım saat sürermi oyun![]()
İkisine de giydirecez birlikte hiç kaçarı yokTuğçe ve Ogedaya laf söylemek yasak @Çiğdem-![]()
Ne yarım saati senin music survivor bile 2 saat sürüyor Acun yarım saatte oyun mu bitirir sanıyorsun?vlla kim kim bilmiyorumkı ayoll neyseki konusmayı geçtiler yarım saat sürermi oyun![]()
En güzel kız o zaten o yüzden hiç şaşırmadım @Çiğdem- in beğenmemesine![]()
Duruma göre 1 saat bile sürebilirvlla kim kim bilmiyorumkı ayoll neyseki konusmayı geçtiler yarım saat sürermi oyun![]()
İkisine de giydirecez birlikte hiç kaçarı yokKızlarla kavga eden Ogeday'ı mı destekleyecekti Çiğdem
![]()
bu ogeday ne ertuğrul dizisinden kaçmıs gibi erkek sanıyordum ama kızmıNe yarım saati senin music survivor bile 2 saat sürüyor Acun yarım saatte oyun mu bitirir sanıyorsun?![]()
ben istedğim kızı eleştiririm ayoll başka vakit nasıl geçecek
Berna o dedikodu konusuvlla kim kim bilmiyorumkı ayoll neyseki konusmayı geçtiler yarım saat sürermi oyun![]()
Erkekbu ogeday ne ertuğrul dizisinden kaçmıs gibi erkek sanıyordum ama kızmı![]()